Медитация Да разкрием тайните

Онлайн

Медитацията ще се проведе на 26 април онлайн от 19 часа лятно часово време за България (Eastern European Time (EET), UTC +2)

Архетипът на Скорпион управлява сексуалността, интимността, магията, окултното, наследството и смъртта. Заради способността му да поражда трансформация е известен като знака на изцелението. Той задава въпроса: от какво не се нуждая повече? Смъртта реорганизира и рекомбинира опита ни, за да се задвижим отново с мощта на целия арсенал на преродената ни душа. Скорпионът борави много вещо, фокусирано и прецизно с мистериите на сянката. Възползвайте се да надникнете в себе си и да осъзнаете вашата най-съкровена тайна, темите табу. Пълнолунието ще ви помогне да видите по-ясно какво се крие под повърхността. Периодът е удачен за желани трансформации в емоционален и духовен план, за преодоляване на кризите и разбиране и управляване на разрушителните импулси на личността.

Фазата е подходяща за реализиране, осветяване, осъзнаване, разширяване, подобряване чрез допълване, празнуване.
Луната е в знака Скорпион; елемент Вода. Активна е полова чакра.  

Енергията при луна в Скорпион има склонност да се насочва в дълбочина. Може да доведе до внезапни проникновения и очистване, но също и до разтърсващи истини. Може да работите с личната си сила конструктивно и целенасочено. Интуицията е перфектен инструмент за това.

Сега е моментът за освобождаване от ревност, скрити разрушителни склонности, вътрешно напрежение, чувство на вина, преекспонация на преживявания от миналото. Това може да стане чрез внезапни озарения, катарзис и очистване. По различни начини можем да преживеем екзистенцията на началото и края – цикличността на тази реалност. Сега можем да осъзнаем нашия потенциал за регенерация и трансформация.

Тази медитация може да спомогне също свързването ни и разбирането на нашите най-значими партньори – както на духовно, така и на сексуално ниво. Дава различни и понякога неочаквани инструменти за работа с дълбоки емоционални и всепоглъщащи връзки, сексуалното ни изразяване и приемане.

В здравословен план луната в Скорпион може да повлияе благотворно дейността на отделителната и половата системи, включително дебелото черво и пикочния мехур, менструацията и либидото.

Мъдростта на елемента Вода ще ви помогне да работите с вътрешното познание, скрития огън, сексуалността и сексуалните връзки, сънищата, интроспекцията, приливите и отливите, изцелението, магичността и тайните умения…

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, фокусиране, осъзнаване, трансформация, обновяване, приемане.

Тя ще продължи около един астрономически час, като е предвидено и допълнително време за увод и излизане от процеса.

Кога: На 26 април 2021, от 19.00 до 21.00 ч.

Къде: Онлайн в Zoom

Вход: 15 лева. Изисква регистрация.

Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. Местата са ограничени и предварителното записване е задължително.  Моля потвърдете участие до 25 април, като оставите и телефон за връзка. Участниците  ще получат линк за достъп след получено плащане.

Има възможност и за абонаментно плащане, което можете да използвате за медитация онлайн или на живо – до края на юли 2021. Абонаментът за пет медитации е 69 лв.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

     Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.      Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.        Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.