Медитация Да разкрием тайните

На 23 април 2016, събота, Мълчана вода ви кани на медитация Да разкрием тайните – знакът Скорпион
Луната е в Скорпион; фаза един ден след пълнолуние.
Елемент Вода. Активна е полова чакра.   

Пълнолунието в Скорпион е време за осветяване и трансформации, за дълбоко свързване с неосъзнати, но мощни аспекти на личността ни; подпомага кардиналната промяна на нашите мисловни конструкти, изчиства ненужното на всички нива, възстановява и опрощава. Предоставя достъп до скритите ни ресурси, дарява и засилва качества като сила, проникновение, самодисциплина, устойчивост, отстояване на себе си, наблюдателност, проницателност и фокусираност. Интуицията е перфектен инструмент за това. Често тези трансформации са кармични, което значи, че идват с осъзнаването на причинно-следствени връзки в живота ни.

Сега е моментът за освобождаване от натрапчиви импулси, ревност, скрити разрушителни склонности, вътрешно напрежение, чувство на вина, преекспонация на преживявания от миналото. Можете да преодолеете дълбоки страхове и вътрешни спирачки. Това може да стане чрез внезапни озарения, катарзис и очистване. 

Енергията при луна в Скорпион има склонност да се насочва в дълбочина и понякога е безпощадна. Душата е предизвикана да се срещне със своите табута. По различни начини можем да осъзнаем или преживеем екзистенцията на началото и края – цикличността на тази реалност.

Пълнолунието в Скорпион може да спомогне също свързването ни с и разбирането на нашите най-значими партньори – както на духовно, така и на сексуално ниво. Дава различни и понякога неочаквани инструменти за работа с дълбоки емоционални и всепоглъщащи връзки, сексуалното ни изразяване и приемане, както и управление на вътрешните ни кризи и саморазрушителни импулси.

В здравословен план луната в Скорпион може да повлияе благотворно дейността на отделителната и половата системи, включително дебелото черво и пикочния мехур, менструацията и либидото.

Мъдростта на елемента Вода ще ни помогне да работим с вътрешното познание, скрития огън, сексуалността и сексуалните връзки, сънищата, интроспекцията, приливите и отливите, изцелението, магичността и тайните умения… 

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осветяване, осъзнаване, разбиране и лечение на чувствата, сексуалността и тялото, обновяване, приемане.

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около един астрономически час, плюс време за споделяне.
Кога : 23 април 2016, събота, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде : София, ул. Мария Луиза 58, Мандала център, ет. 5
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.