Медитации водени с глас - техники и ползи

 

Ползите от медитацията
Да релаксираме лесно тялото и ума;
Да се свързваме с по-дълбоките нива на нашата същност;
Да разбираме причините за случващото се;
Да постигаме по-добра концентрация на ума;
Да подобрим здравословното си състояние;
Да постигаме желаните цели;
Да намираме креативни и подходящи за нас подходи за решаване на проблеми;
Да работим върху взаимоотношенията си с близки и колеги;
Да въздействаме пряко върху обкръжаващата ни среда.

Медитацията използва техники, които улесняват релаксацията, концентрацията и визуализацията, като привличат енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото. Сливането на тези естествени енергии води до лек преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.
В комплекса от техники се използват спектралните цветове, чиито вибрации имат своя еквивалент за всяка от чакрите, за да се активират и балансират енергийните центрове на тялото.

Всяка чакра от своя страна управлява различни аспекти от живота ни на физическо, емоционално, ментално и духовно ниво.
Повече за аспектите на чакрите можете да прочетете тук.

 

Ако желаете да си запишете час за индивидуална водена медитация, пишете ни на office@malchanavoda.com 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.

     Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.      Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.        Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.