Малък ритуал за поръчка към Вселената

 

Подходящ за нови начинания, нови проекти, които сега започват

Време на изпълнение:
Фаза – новолуние – часа веднага след новолуние до 24 часа след новолуние /или през първи лунен ден/
Особено когато луната е в огнен знак.
Времетраене – половин до един час

Необходими неща:
една бяла свещ /може чаена, може и цветна/
един огнеупорен съд
цветни моливи или химикалки
цветен лист хартия с написаното желание

Изпълнение на Ритуала:
Напишете желанието си до Вселената на лист хартия. Можете да подберете цветна хартия или пък да ползвате моливи с различен цвят, според вибрацията на желанието. Например – синьо или жълто за неща, свързани с чувствата и емоциите, червено за страст, кафяво или зелено за просперитет и материални придобивки, бяло – духовно и универсално за всякакви неща и т.н. Можете да добавите рисунка, символ или знак. Цветът на свещта също може да варира, според вибрацията на желанието. Всяко допълнително кодиране в цвят подчертава и засилва дадената вибрация. Ако ви допада, можете да изберете цвят, който съответства на чакрата, която е най-близо до сферата на вашето желание. Доверете се на интуицията си и на творческата си същност. Нека в текста е упоменато “…и моля Вселената да ми помогне да се изпълни това желание”.

Запалете свещта. Можете да пуснете и подходяща медитативна музика. Концентрирайте се върху желанието си. Помислете си за детайлите свързани с него. Направете кратка медитация. Когато сте готови запалете листа хартия на свещта и кажете “Казах и така да бъде. Без да накърнява ничия свободна воля.” Оставете хартията да изгори напълно в огнеупорния съд. С това потвърждавате, че желанието ви е изпратено към Вселената.
Оставете свещта да догори и не я ползвайте за друго.
След този ритуал просто оставете нещата на Вселената и се доверете на силата й да сбъдва това, което е в сърцето ви.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.