Енергията на луна в Скорпион

Нищо не е такова каквото изглежда. Луната в Скорпион знае, че зад всичко се крие нещо повече, отколкото на пръв поглед. Затова тя първо се дистанцира, проучва и проверява, а после прониква в същността на нещата и хората. Луната в Скорпион винаги има лична мотивация и ако се посвети на нещо или някой, влага цялата си енергия, интуиция и интензитет на чувствата. Или всичко или нищо – средно положение няма.

Луната в Скорпион разбира чуждото страдание и прониква до дъно в душата на човек, който е неин обект по една или друга причина. Тя най-добре познава болката, неправдата, омразата, раздялата и смъртта. Разбира хората в дълбочина, без да се интересува от маските, които носят в обществото.

Доверието на луна в Скорпион се печели много трудно. Трябва време, за да се прояви и не обича да бъде пришпорвана, нито да и се налагат правила. Тя има собствен ритъм и обича да води „парада” по неин начин. Луната в Скорпион е дискретна, потайна и мистична. Същевременно излъчва особен магнетизъм и сексапилност.

Ако не изпитва чувства обаче, може да контролира половите си влечения. Постига това чрез доминиране или чрез сексуално безразличие.

Луната в Скорпион избира партньори, които са целенасочени и волеви и които излъчват спокойствие, въпреки цялата си сложна същност. Партньорът трябва да е склонен да бъде доминиран и да не обича показност. Той/тя трябва да е емоционален, но сдържан и да бъде надежден стимулатор да се довеждат нещата докрай.

Луната в Скорпион никога не е безразлична – нито към секса, нито към работата и приятелите си. Тя е изключително страстна и силна, макар че не го показва и малцина са избрани да видят скритите и проявления. Тя умее да чака и винаги постига целта си. Много е взискателна, но същевременно е твърде уязвима и лесно се засяга. Не понася шегите на неин гръб. Никога не забравя – както доброто, така и злото, което и е сторено. Често прибягва до манипулации на чувствата на хората. Може да бъде и много отмъстителна. Крайностите са естествени за нея – от пълното доверие до категоричната раздяла. Трудно споделя, но ако веднъж заслужите доверието на луна в Скорпион, можете да разчитате на изключителна преданост.

Ако сте избрани да бъдете партньор на луна в Скорпион се пригответе за изключително интензивна връзка. Трябва да бъдете със силен характер, устойчив на емоционални изблици, на сексуална доминация, на скрити ходове и непрекъснато подлагане на доверието на проверка.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.