Дишането

Техники за медитация

Медитацията ще се проведе онлайн на 17 юни 2020.

Тази сесия е посветена на дишането като техника за медитация. Ще разгледаме различни дихателни техники, които внасят енергия в тялото, релаксират ума и плавно ни настройват за работа на медитативно ниво.

Ще се спрем на дишане през гръбнака, дишане в чакрите, дишане в дланите и стъпалата, дишане в цвят и други.

Ще упражним всяка от техниките като накрая ще завършим с медитация, в която ще ги комбинираме, за да усетим ефекта на практика.  

Тази медитация може да се прави в комбинация с други визуализации за постигане на изключително дълбоко ниво на медитация.

Медитацията е с учебна цел и е основа за всяка друга медитативна практика, която използва дишането като инструмент за релаксация, фокусиране и енергизиране на тялото.

Сесията ще продължи около час и половина, като е предвидено време за дискусия и споделяне на личен опит.

Кога: На 17 юни 2020, сряда, от 19.00 до 20.30 ч.

Къде: Онлайн в платформата Zoom*

Вход свободен. Изисква регистрация.

Водещ: Алекс Ефисен

*За информация и записване използвайте формата за контакти по-долу. След регистрация ще получите имейл с линк за достъп до събитието.

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.