Вечер на Самхейн, Хелоуин и Вси Светии

На 31 октомври Мълчана вода по традиция организира вечер за честване на най-магическия празник в годината – Самхейн, по-познат като Хелоуин и Вси Светии.

Самхейн е енергиен преход, граница, портал към фините светове; естествен период на интроспекция и визия за бъдещето. Време, когато енергията се раздвижва на всички нива и ни предоставя възможности за сакрален размисъл, общуване, планиране и поглед напред в личните ни дела и духовен път като човешки същества с енергийна същност.

Самхейн е време на дълбока благодарност към себе си и значимите за нас хора, включително тези, които вече са напуснали този свят; честване на плодовете от труда ни, признание на постиженията ни в духовната сфера и празнуване на изобилието на Духа.

Ще отбележим този огнен преход подобаващо с дълбока медитация и различни ритуали, посветени на новия личен енергиен цикъл, който ни очаква през следващата магическа година.
Тази вечер сме предвидили и Дзен практика за свързване с вътрешните ни копнежи и реализацията им в света, какъвто го разбираме и искаме за себе си.

Също така ще отделим време за гадаене и осъзнаване на важни за нас житейски теми с Идзин, Таро и руните на Один. Оракулите ще бъдат на наше разположение тази вечер, за да отговорят на съкровените ни въпроси.

Подготвили сме ви и една хюман дизайн изненада за по-дълбоко свързване със себе си.

Ще изгорим ритуално желания за сбъдване през следващия личен магичен цикъл.

Според обичая празнуваме енергията на сакралното общуване с чаша червено вино, плодове и сладкиши.
Ако имате желание да донесете нещо за празничната трапеза и интериора – добре сте дошли!
Можете да донесете любими /домашно направени/ храни, ръчно омесена питка или сладки, червено вино и каквото още решите.

Дрескодът не е задължителен, но настроението е 🙂

И нека да бъде!

Очакваме ви на 31 октомври!
Начало: 19.30 ч.

Водещ: Алекс Ефисен

Вход: 45 лв.

Събитието ще се проведе в София. Предварителното записване е задължително, местата са ограничени. Моля регистрирайте вашето участие чрез формата за контакти по-долу до 28 октомври, като оставите и телефон за връзка. На посочения имейл ще получите потвърждение и локация.

Внимание: Възможни са внезапни магически изменения на програмата 😉

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.