Медитация Новолуние в Стрелец
На 3 декември 2013, вторник, организираме вечерна медитация в студио Мълчана вода.

Периодът е новолуние и е подходящ за започване, набиране на сила, фокусиране, подобряване чрез добавяне, разширяване, тръгване, начало.  
 Луната е в Стрелец. Елемент Огън.

Подходящи теми за работа са:
изразяването и приемането на истината, отстояването и реализирането на собствените ни убеждения, съставяне на личен план за медитативна практика, вслушване в интуицията ни, вслушване в съвестта ни, свободата да бъдем спонтанни, да изпитваме радост от живота, да се отдаваме на приключения, да бъдем оптимистични и да очакваме най-доброто за себе си, да си позволим да сме щедри, да създаваме приятелства, да осъществяваме далечни пътувания, да работим със закона и съдебни процедури, да намираме отговори и верни решения, да разбираме собствената си житейска философия и да се водим от нея.

Новолунието
подпомага процеса на трансформиране на стари неща по нов начин и дава тласък на нови възприятия и действия. В случая може да реши проблеми в областите: страхове да бъдем честни със себе си и с другите, да не поемаме безразсъдни рискове, да не правим предположения без да сме проверили фактите, да се разделим с прекалената екстравагантност и небрежност.

В здравословен план
е подходящо за лечение на черния дроб, невралгии на седалищния нерв, проблеми с бедрата и горната част на краката.
 
Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : На 3 декември 2013, вторник, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде : София, ул. Дунав 63, ет. 4, последен, Студио *Мълчана вода*
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел
 
За информация и записване използвайте формата за контакти тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.