Медитация Намаляваща луна в Лъв

, ,
Медитация Намаляваща луна в Лъв

Вечерна медитация *Мълчана вода*На 23 ноември 2013, събота, организираме вечерна медитация в студио Мълчана вода.

Лунната фаза е намаляваща луна и нейната енергия е подходяща за довършване, приключване, намаляване, подобряване чрез отнемане, свиване, сбогуване. 

 

Луната е в Лъв. Елемент Огън.

Подходящи теми за работа са: себереализацията, артистичното изразяване, завършването на творчески проекти, дейности, които произтичат от нашата вътрешна страст, а също и даване и търсене на одобрение и възхищение, изразяване на нашето вътрешно дете, лекота при общуване с децата, умението да правим и приемаме комплименти от другите, лоялността, романтичните ни връзки, изразяване на обичта към другите, доставянето на удоволствие, игрите и забавленията, насладата от живота, поемането на рискове за покачване на адреналина, признанието, умението да бъдем в центъра, индивидуалната изява, самоувереността във важните за нас области от живота, довеждането на нещата докрай с непоколебимост и добра концентрация.

 

Фазата намаляваща луна подпомага процеса на приключване и финализиране на дейности, които са почти в своя край, като свива енергията и я ориентира към завършек и покой. В случая може да реши проблеми като: Прекалена гордост и израз на драматичност, неконструктивна егоцентричност, властност и неуместна екстравагантност, а също и страх от говорене пред публика и от поемане на инициативата.

В здравословен план е подходящо за лечение на гърба и гръбнака, сърцето, кръвоносната система и различни възпаления.

 

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.

Кога: 23 ноември 2013, събота, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде: София, ул. Дунав 63, ет.4, последен, Студио *Мълчана вода*
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

 

За информация и записване alex@malchanavoda.com или 0888535878
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие на имейл или по телефон поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.