Вечерна медитация за редуциране на теглото при Тъмна луна в Близнаци

На 26 юни 2014, четвъртък, Мълчана вода организира вечерна медитация*.
Луната е в Близнаци – Тъмна луна. Елемент Въздух.

Тъмната луна /времето от последна четвърт до новолуние и особено 24 часа преди момента на новолунието/ е интензивен период на очистване, пускане, приключване, спиране и сбогуване. Но също така е подходящ за дейности, които са към края си и които искат специално внимание при завършването си, включително сила или защита.

Времето е подходящо за изчистващи процедури – физически, ментални и духовни. Сега можем да използваме лунната енергия, за да се освободим от излишни килограми, от вредни навици, от тягостни взаимоотношения, страхове или негативизъм. Можете да погледнете във вашата сенчеста страна и да поработите с вътрешните си демони.
Използвайте Тъмната луна в Близнаци, за да прекратите успешно зависимости, изчерпани взаимоотношения и лоши навици в общуването. Тъмната луна в Близнаци способства и умението за мълчание. Също стимулира вътрешната тишина и обръщането на ума навътре към самия себе си. Периодът е подходящ за саморефлексия и самоанализ.
Диетата в дните на Тъмна луна е изключително силно пречистваща и спомага за ефективно редуциране на теглото.

В здравословен план може да се повлияят ръцете, китките и раменете, както и белите дробове, дишането и нервната система.

Тази медитация ще акцентира върху техники, спомагащи очистването на организма, намаляване на теглото и освобождаване от убеждения, които го поддържат. За да подсилим фокусирането на енергията ще използваме предмет от естествен материал, който ще заредим със съответното намерение. Можете да вземете любимо бижу, например пръстен, обици, колие, гривна или друго, направени от злато, сребро или друг благороден материал. Идеално е ако има инкрустиран естествен камък. А можете да си донесете само скъпоценен камък или друг естествен минерал. Важно е да харесвате бижуто или предмета и да се чувствате свързани с него. Уверете се също така, че не е носено преди това от друг човек. Ще отделим време за изчистване на предмета и зареждането му с енергия за съответната цел. Ако вече имате такъв предмет, зареден от вас за същата цел – то носете го него.

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време в медитация около час, плюс време за теоретична част и споделяне – общо 2 часа.
Кога : 26 юни 2014, четвъртък, от 19.00 до 21.00 ч.
Къде : София, ул. Георг Вашингтон 23, партер
Вход: 15 лева.
Водещ: Александрел
 
За информация и записване https://www.malchanavoda.com/kontakti
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.
 
Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.