Бокал на жизнената енергия

Бокал на жизнената енергия ©
 
Водата и течностите са уникален проводник и съдържател на енергийните вибрации, които съзнателно внасяме в тях посредством осъзнаване, концентрация или медитация.
Използвайки това тяхно качество, можем лесно да кодираме енергийното съдържание на напитките, които приемаме, според нашите желания и нужди.
От друга страна, символите на чакрите са мощни архетипи на нашата енергийна структура, която съставя и поддържа нас самите като същества и която филтрира реалността, в която живеем, според уникалното съчетание и развитие на собствените ни чакри.
Всяка чакра управлява различни аспекти от физическото, емоционалното, менталното и духовното ни тела. Кратка медитация върху определена чакра може значително да подобри нейното състояние, да балансира и активира естествената й сила.

 

 

Използвайте Бокала на жизнената енергия като ритуал за енергийно зареждане на напитките в него, чрез кратка концентрация в необходимата чакра или ансамбъл от чакри.

Имайки предвид основните аспекти на чакрите, изберете сферата (сферите) на действие, в която имате нужда да подобрите, промените, прекратите или създадете нещо ново, вземете Бокала в ръце и се концентрирайте за миг в желанието си.
 

Отпийте и нека да бъде!

 

 

Бокал на жизнената енергия*

Размери: височина – 16 см. и диаметър – 7,5 см.
Капацитет: 500 мл.
Материал: порцелан
Код на продукта: 7white

 

 

 

 

 

 

 

 

Бокал на жизнената енергия*

Размери: височина – 16 см. и диаметър – 7,5 см.

Капацитет: 500 мл.
Материал: порцелан
Код на продукта: 7blue
 
 
 
 
 
 
 

Сребърна чаша на жизнената енергия*          

Размери: височина: 9,5 см, диаметър: 8,3 см
Капацитет: 330 мл.
Материал: керамика
Код на продукта: 7silver

 

 

 

 

Бокал на жизнената енергия© и Сребърна чаша на жизнената енергия© са авторска разработка на Мълчана вода. 

*Този продукт не се предлага вече.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

 

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.