Кажи ми как медитираш

Експериментално пространство

Винаги ви се е искало да тествате различни техники за медитация, които хората със сигурност прилагат ефективно? Или пък имате личен опит и ви е време да пробвате да водите медитация за някой друг? Или вече я прилагате като интегриран подход в обучителната или коучинг практиката си и искате да я споделите с повече хора, за да видите степента на ефективност при по-широко приложение?

Ако отговорът е Да, то този уъркшоп е точно за вас.

Ще можете да водите медитация и да участвате в медитация.

Кажи ми как медитираш е експериментално пространство, в което можете да представите на други хора ваши изпитани техники за медитация, както и да почерпите от техния опит в медитацията. Ще имате възможност да разкажете за вашето поле на работа и как интегрирате медитацията в него – независимо дали сте обучител, коуч или просто прилагате медитацията в ежедневието си за релакс или като инструмент за лично развитие и постигане на цели.

Най-практичните техники ще бъдат публикувани на сайта на Мълчана вода, като част от проекта Кажи ми как медитираш.

Пространството е гъвкаво и защитено – в него няма правилно и грешно – единственото правило е за толерантност и желание за тестване на наученото.

Фасилитатор е Алекс Ефисен, която има над 20 години практика във воденето на медитация в група в различни формати, вкл. обучителни, за треньори, за бизнеса и други.

Повече за Алекс можете да прочетете тук https://malchanavoda.com/?p=29782

Алекс ще подпомага процеса и ще се грижи за неговото гладко и ефективно провеждане, така че да има добавена стойност за всички участници в него.

Какво да очакваме? – експериментът винаги крие изненади 🙂 , но ние ще се постараем те да са ползотворни и приятни.

Събитието ще бъде структурирано като последователност от различни кратки медитации, според опита и желанието на участниците в него. Всяка техника за медитация ще бъде представена заедно с ползите от нейното приложение, а след това проведена в групата от човека, който я представя. Ще можете да получите обратна връзка от участниците, както и да коментирате, задавате въпроси и дискутирате по темата, за да оптимизирате процеса.
 
Медитацията, която бихте искали да покажете следва да бъде представена в рамките на 15 минути максимум с оглед добрата организация и за да можем да се впишем във времевата рамка.

Дата: очаква се

Събитието ще се проведе в София

Местата за това събитие са ограничени. Оптималният брой участници е между 7 – 11 човека, за да може да се проведе ефективно формата. В случай, че желаещите са повече – ще насрочим и втора дата за провеждане.

Детайли ще получите допълнително по имейл при регистрация.

Ако желаете да участвате, моля посочете имената си, вашата професия и кратко описание на техниката за медитация, която ще представите, както и вашия опит. Не забравяйте да оставите и телефон за връзка. Участието ви ще бъде потвърдено единствено на база на вашето предложение за медитативна техника.

За допълнителна информация пишете на alex@malchanavoda.com

Регистрация за събитието Кажи ми как медитираш

Моля попълнете формата по-долу, като полетата име, имейл и телефон са задължителни.

Посочете вашата професия и кратко описание на техниката за медитация, която ще представите, както и вашия опит.