Пълнолуние

В момента на пълнолунието се извършва смяна на енергии, съпроводена със силен импулс за нова ориентация, растежът на луната е достигнал кулминацията си и от този миг тя започва да намалява. Периодът обхваща фазата от пълнолуние до намаляващия полумесец. В движението на слънцето това време отговаря на есента.

Пълнолуние

Вече няма импулси за растеж, но и тенденцията за редуциране на енергията е още слаба. Това е времето на зрелостта и прибирането на реколтата. Събраните сили могат да се реализират, а набраните лечебни растения и билки са особено ефективни. Качествата на енергията са зрелост, концентрация и завършеност.

Пълнолуние

В момента на пълнолунието се извършва смяна на енергии, съпроводена със силен импулс за нова ориентация, растежът на луната е достигнал кулминацията си и от този миг тя започва да намалява. Периодът обхваща фазата от пълнолуние до намаляващия полумесец. В движението на слънцето това време отговаря на есента. Вече няма импулси за растеж, но и тенденцията за редуциране на енергията е още слаба. Това е времето на зрелостта и прибирането на реколтата. Събраните сили могат да се реализират, а набраните лечебни растения и билки са особено ефективни. Качествата на енергията са зрелост, концентрация и завършеност.

Използвайте ритуали за мощ, сила, разширение, утвърждаване на постигнатото, изобилие, благополучие.