АЛЕКС ЕФИСЕН

От 1997 г. Алекс започва изучаването и практикуването на различни методи за постигане на медитативно състояние чрез визуализация, дишане, музикални вибрации, спектрални цветове и други. От 2002 година води групи за медитация, насочвана с глас, като прилага и развива техники, които улавят енергията на рационалната мисъл, типична за будния ум, и я свързват с енергията на тялото, което естествено и леко насочва ума навътре и улеснява процеса на достигане на медитативно състояние.

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Алекс използва медитацията в ежедневието си, за релаксиране на ума след работа, за добър сън или подобряване на физическата кондиция; но също и за по-добра концентрация, творческо писане и вдъхновение, както и за повишаване на интуицията и свързване с вътрешния център. Медитацията е част от процеса при работата ѝ с хора и консултирането в различни направления.

Тя прилага медитацията и като компонент от интерактивни тренинги, ритрийти и корпоративни семинари. Предлага също индивидуални консултации и индивидуални медитации, както и обучение на обучители по медитация.

Алекс дава израз на твореца в нея чрез изработка на различни езотерични помощници, които могат да ни вдъхновяват и подкрепят по пътя на духовното ни развитие и различните практики, които избираме в него.

Крилата фраза: „Животът е еклектика и динамика по спиралата на еволюцията – всичко отминава и всичко е както трябва да бъде.“

ТЕЛЕФОН

+359 888 53 58 78

Форма за контакти

За да се запишете за участие в наше събитие, моля попълнете формата по-долу, като полетата имейл и телефон са задължителни.

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.