Новолуние във Водолей - ден на нестандартните и оригиналните начинания

 

Новолунието настъпва на 14 февруари 2010, неделя, в 04.51 ч. в знака Водолей.

Луната навлиза в Риби в 14.22 ч. на 14 февруари.

Елемент: Въздух, Вода.

Тъмна луна във Водолей от 04.51 ч. на 13 февруари до 04.51 ч. на 14 февруари 2010.

Най-мощният новолунен период /24 часа след момента на Новолунието/ е под влиянието на два знака – Водолей и Риби.

Като всяка нова луна, използвайте периода, за да дадете тласък на абсолютно нови идеи, проекти и начинания.

 

Водолея ще ви вдъхновява за работа с групи, обществени дела, нестандартни хрумвания, идеалистични цели, множество контакти и дейности в сферата на духовното. Няма да ви харесват ограниченията от какъвто и да е вид. Внимавайте обаче да не се окажете твърде дистанцирани от реалността.
Ако пък искате да започнете нещо в областта на висшите изкуства, музиката, интуицията или окултизма, Рибите ще ви помогнат, като ви дарят с тънък усет, съчувствие, емоционалност, въображение, и желание да сте в помощ на другите. Можете да се почувствате твърде алтруистично настроени.

Не се отдавайте на алкохолно опиянение, въпреки деня на влюбените, защото има опасност от заблуди и измами, а също и от пристрастяване, било то към чувства и хора или вещества и храни.

Не стойте дълго време прави. Уязвими са прасците, има опасност от възпаление на вените. С навлизане в Риби стават чувствителни стъпалата. Организмът е особено податлив на приетите храни и напитки, а веществата имат по-силен ефект днес. Не прекалявайте с мазнините и въглехидратите.

Цветът на деня е във всички оттенъци на светло синьо и синьо-бяло.

Заредете нови тотеми. Използвайте прозрачни, светли и сини скъпоценни камъни – лунен камък, халцедон, седеф, перли, светли опали, прозрачен и син топаз, циркон, кварцов кристал, аквамарин, светли сапфири, целестин, светъл лазурит.

Подходяща е медитация за осъзнатост и фокусиране.

Внимание: периодът 24 часа преди новолуние е Тъмна луна и не е подходящ за взимане на решения и нови начинания. Използвайте Тъмната луна, за да се освободите от натрапчиви мисли, лоши навици или да напуснете хора, групи или общества, с които не намирате вече връзка.

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който започва своята реализация през 2009 година и продължава надграждането си поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.