Вечер за честване на зимните енергии

Студио Мълчана водаЗимното слънцестоене, Коледа и края на годината са истински повод за празнуване!

В студио *Мълчана вода* на 20 декември 2013 от 19.30 ч. организираме вечер за честване на тези искрящи зимни енергии.

Традиционно за периода ще възнамерим желания за предстоящата година и ще ги изгорим ритуално!

Ще отделим време за гадаене, като оставим оракула сам да ни нашепва предстоящите истини за сърцето… 

Донесете малък подарък, който да подарите на човека, който има нужда от него, като оставите Вселената да ви подари това, което е ценно за вас.

За коледната трапеза можете да донесете любими напитки и кулинарни лакомства, още по-добре домашни, които да споделим с удоволствие и наслада.

Къде: студио Мълчана вода, София, ул. Дунав 63, ет.4

Кога: 20 декември 2013, петък, 19.30 ч.

Вход: Свободен

Тъй като мястото е ограничено, моля предварително потвърдете вашето присъствие чрез контактната форма на Мълчана вода.

Очакваме ви!

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който започва своята реализация през 2009 година и продължава надграждането си поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.