Новолунието настъпва на 19 октомври 2017 в 22:12 ч. Луната е във Везни. Елемент Въздух.
 
Ако търсите да приложите нов дипломатичен подход или баланс в действията и взаимоотношенията си, новолунието във Везни е подходящо за това. Денят подканя към спокойни и внимателни разговори, без излишен стрес и емоционални изблици. Ако съзнателно искате да разрешите конфликт от личен характер или да сте медиатор в чужд спор - сега е моментът. Новолунието във Везни внася хармония, красота и естественост, които могат да проникнат в почти всяка една сфера на дейност и дори неочаквано да разкрие нови перспективи в нея, постижими именно чрез такт, умереност и предвидливост. Ще можете да видите и двете страни на проблема, да прецените добре и вашата и чуждата гледна точка, да изгладите недоразуменията и в крайна сметка да отсеете това, което е съществено и значимо, намирайки разумно решение. Внимавайте само прекаленото желание за избягване на разногласия да не премине в компромиси и пренебрегване на собствените потребности. Избягвайте колебанието и абстракциите.
Прочети още...
Пълнолунието настъпва на 5 октомври 2017 г. в 21.40 ч. Луната е в знака Овен. Елемент Огън.
Това пълнолуние е известно още с имената: Луна на ловците, Луна на падащите листа, Луна на реколтата.

Пълнолунието днес ни прави особено енергични и действени, с добавка на подходящата доза емоция. Индивидуални, амбициозни и целенасочени, вие ще искате да свършите нещата по вашия си начин. С простор за изява и без ограничения и рамки. Лесно ще споделяте идеите си с другите и ще търсите бързи решения. Ще отстоявате себе си и с лекота ще поемате инициативата. Размотаването и подробностите ще ви дразнят. Внимавайте само с нетърпението, прибързаните изводи и отдаването на прекалени предизвикателства. Ако сте прями с другите, те ще го оценят, но спазвайте мярката - днес страстите лесно се разпалват. Избягвайте споровете, всеки ще настоява за собствената си истина. Нечестните битки могат да завършат с пълен провал.
Прочети още...
Новолунието настъпва в 8.29 ч. на 20 септември 2017 г. Луната е в Дева. Елемент Земя.


Сърбят ви ръцете за работа? Направили сте дълъг списък с неща за вършене? Искате ново поприще, да стартирате съвсем нов проект, изпипан в детайли; или сте склонни да започнете нова диета, да се подложите на разкрасяващи процедури и масаж; или просто ви се иска по-отрано да започнете есенното почистване? Луната в Дева е отговорна за това - в пряк и в преносен смисъл.

Днес ще се грижите за малките подробности, за детайла, за перфектното изпълнение и завършеността на нещата. Ще вдигнете собствената си летва, така че сами ще се затрудните да спазите критериите на високите си изисквания, но ако успеете - удовлетворението ще е пълно. Внимавайте все пак да не станете жертва на собствената си придирчивост и критичност. Леко и с редакциите и корекциите - и другите около вас ще са чувствителни на темата :)

Прочети още...
 


Новолунието настъпва на 23 юли 2017 в 12.45 ч. Луната е в знака Лъв. Елемент огън.

С новолунието в Лъв ще дойде и желанието и смелостта за големите проекти, за грандиозните начинания, а също и за творчество, нестандартност, лидерство и помпозност. Ако планирате дейности свързани със сцена и публика или пък очаквате популярност и блясък на вашите идеи - сега е моментът да им дадете старт, сега можете да ги модифицирате смело, така че да отговарят на желанието ви да бъдат забелязани и оценени от мнозинството. Периодът е подходящ за всичко ново, което ще покълне и даде плод напред във времето, като улавя и се подхранва от общественото внимание, от уникалността и стила си, или мащаба на творческия размах. Тук няма място за колебание, използвайте мощта на Лъва, за да предприемете действие, да бъдете независими, да подобрите имиджа си, да предизвикате публиката, да изиграете ролята си или да поставите вашето необикновено излъчване в центъра на своята вселена. Дори нещата, започнати на шега, може да се окажат сполучливи, поради трансформиращата сила на огнената стихия.
Прочети още...


Пълнолунието настъпва на 7 август 2017 г. в 21.10 ч. във Водолей. Елемент Въздух. Частично лунно затъмнение.

Основните теми на Водолея, които можете да ползвате за фокус във вашата медитативна работа са:

Една от най-съществените е работата с групите, клубовете, корпорациите и организациите
. Водолеят представлява братството, равенството и демокрацията. Той управлява приятелските връзки и тези с общността. Затова ако искате да подобрите обществените и приятелските си взаимоотношения, сега е моментът. Удачно е да филтрирате тези връзки с оглед демократичността, качеството им и удовлетворението, което ви носят. Можете да направите преглед на кои хора, групи и общества помагате и да преоцените ефективността и смисъла на вашата помощ.

Нестандартното и общоприетото.
Ако това е ваша контрадикция в живота, то може да я интегрирате успешно при пълнолуние във Водолей. Имате нужда да мислите „извън кутията”, да следвате по-нестандартен подход в работата или обратно, да редуцирате твърде абстрактните, революционни и ексцентрични концепции – сега е моментът. Използвайте тази енергия във ваша полза, там където е необходимо.

Пълнолунието настъпва на 9.07.2017 в 7:06 ч., Луната е в знака Козирог. Елемент Земя. 

Днес ще чувствате силен импулс за действие, работа, изработване на стратегии и слагане на нещата в обмислен ред. Пълнолунието в Козирог е отлично за целеполагане в дългосрочен аспект. Ще търсите резултати от нещата, които правите. Ще бъдете сдържани, резервирани, дисциплинирани и изпълнителни, но също и премерено предприемчиви, следвайки вашата стратегия. Дори тези, на които им е чужда дисциплината, ще оценят колко ефективна може да бъде тя понякога в ежедневието ни. 

Днес можете да постигнете невъобразими цели, ако са в името на хората, които обичате. Няма да предпочетете да изказвате словоизлиятелно вашите чувства, но затова пък можете на практика да покажете чрез действена подкрепа любовта си, например като се включите в дейности на вашата половинка, в които тя/той имат нужда от стабилност, организираност и продуктивност.

Прочети още...

Езотеричен магазин

Магическа палитра

dialog s.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak97274').innerHTML += ''+addy_text97274+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©