Новолунна медитация във Везни

На 5 октомври 2013, събота, организираме вечерна медитация в студио Мълчана вода.
Периодът е новолуние и е подходящ за започване, набиране на сила, фокусиране, подобряване чрез добавяне, разширяване, тръгване, начало.

 

Луната е във Везни.
Подходящи теми за работа са: Изграждане на партньорства, взаимност, споразумения и медиация, споделяне, усет за баланс, равенство, признаване на противоположни възгледи, преговори и обсъждане, сътрудничеството, изкуствата и хармоничното представяне, даване и получаване на подкрепа, проявяване на такт, дипломатичност, добър вкус, естетика.

 

Новолунието подпомага процеса на трансформиране на стари неща по нов начин и дава тласък на нови възприятия и действия. В случая може да реши проблеми в областите: загуба на собствената идентичност, взаимната зависимост, безцелните дебати, желанието да се харесаш на всички, сравняването с другите хора, нерешителността.

В здравословен план е подходящо за лечение на надбъбречните жлези, тазобедрената област, бъбреците, захарния диабет.

 

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : 5 октомври, събота, от 19.30 до 21.00 ч.
Къде : София, ул. Дунав 63, ет. 4, последен, Студио *Мълчана вода*
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване alex@malchanavoda.com или 0888535878
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие по имейл или телефон поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

 

Календар на събитията можете да видите тук.

 

 

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.