Нова луна в Дева

НОВА ЛУНА, 18 септември 2009, 21.44 ч., Дева

Астрологични данни

На 18 септември 2009 в 21.44 ч. луната навлиза във фаза новолуние. Луната е в знака Дева.

Първият лунен ден продължава от 21.44 ч. на 18ти до 7.28 ч на 19 септември. Луната навлиза във Везни на 19 септември в 7.26 ч.

Елемент Земя/ посока Север

Слънчев цикъл

Есенно равноденствие – предстои – 22 септември

Слънцето е в знака Дева.

Елемент Земя/ посока Север

Уникалното в деня е, че има двойно въздействие на знака Дева. Дева отговаря за реда, подредбата, интериора, детайлите, прецизността, търпението, практичността, функционалността, възприятието към средата, сравнението и анализа, ученето и преподаването, работата и работното място, отговорностите, дисциплината, чистотата – физическа и духовна, здравето на тялото и особено на органите на храносмилателната система. Уязвим е стомахът. Всички дейности, които изпълнявате днес в съответствие със знака Дева, ще се увенчаят с успех. Не прекалявайте с храната и напитките.

Елемент Земя/посока Север

Уроци: практичност, търпение, практическо знание, добре обмислени формули, учене, преподаване, ДНК кодове, знание от символи, ритуали, церемонии за растеж, работа върху тялото, пари, притежание, лична самооценка

Символи Земя: север, сила, практическа мъдрост, стабилност, връзки, поведения, магия, символи, преподаване.

Камък на Севера: Азурит, аметист, кралски лазурит, турмалин, турмалинов кварц

Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.