Медитация Пълнолуние в Лъв

На 24 януари 2016, неделя, Мълчана вода ви кани на медитация пълнолуние в Лъв.

Периодът е пълнолуние и неговата енергия е подходяща за реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, празнуване.
Луната е в Лъв. Елементът Огън ще ви подкрепи в работата с личната сила, телесното осъзнаване, защитата, вярата и доверието.

Искате да изразявате благородството и щедростта си, да покажете, че на вас може да се разчита и че сте безрезервна подкрепа за хората, които обичате; да бъдете отговорни и откровени в общуването си. Да акцентирате лидерските си умения, както и да довеждате нещата докрай. Или пък да се изявите пред публика в пълния си блясък, като подчертаете вашия стил, уникални способности и независимост.

Искате да се радвате на вниманието и аплодисментите на околните, но без да губите връзка с действителността. Да засилите чара и личното си излъчване, като същевременно запазвате достойнство и отстоявате позициите си, независимо от обстоятелствата. Да въздействате на хората около себе си, но също и да виждате, че те ви уважават заради вашата индивидуална личност.

Не обичате да зависите от никого. Желаете да управлявате щедростта си и да бъдете себе си в личните си взаимоотношения. Искате да внесете романтика в любовните си връзки. Искате да изразявате себе си по начин, който показва на другите, че ги обичате. Както и да уважавате индивидуалността на хората около вас. Искате да се научите да се отдавате и наслаждавате на удоволствията на живота, и да поемате повече рискове, които да внесат жизненост и радост в ежедневието ви.

Медитацията по пълнолуние в Лъв ще ви подкрепи в точно в тези области.

Подходящи теми за работа са: себереализацията, артистичното изразяване, завършването на творчески проекти, дейности, които произтичат от нашата вътрешна страст, а също и даване и търсене на одобрение и възхищение, изразяване на нашето вътрешно дете, лекота при общуване с децата, умението да правим и приемаме комплименти от другите, лоялността, романтичните ни връзки, изразяване на обичта към другите, доставянето на удоволствие, игрите и забавленията, насладата от живота, поемането на рискове за покачване на адреналина, признанието, умението да бъдем в центъра, индивидуалната изява, самоувереността във важните за нас области от живота, довеждането на нещата докрай с непоколебимост и добра концентрация.

Пълнолунието подпомага процеса на развитие на вече започнати неща и ги води към реализация.

В случая може да реши проблеми като: Прекалена гордост и израз на драматичност, неконструктивна егоцентричност, властност и неуместна екстравагантност, а също и страх от говорене пред публика и от поемане на инициативата.

В здравословен план е подходящо за лечение на гърба и гръбнака, сърцето, кръвоносната система и различни възпаления.

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : 24 януари 2016, неделя, от 18.00 до 19.30 ч.
Къде : София, ул. „Граф Игнатиев“ 12, ет.3, Сугестопедичен център Easy Way (входа е през клуба)
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте контактната форма тук.

Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие по имейл или телефон поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.