Медитация по Пълнолуние във Везни

На 23 март 2016, сряда, Мълчана вода ви кани на медитация* пълнолуние във Везни. 
Периодът е подходящ за реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, празнуване. Луната е във Везни, елемент Въздух, пълно лунно затъмнение. Активни са сакрална, сърдечна и гърлена чакра.

 
Понякога ви се иска да можете да се поставите на мястото на другия. Да видите двете страни на един проблем, да разбирате гледната точка на опонента, да проявявате дипломатичност когато се налага. Стремите се да изслушвате, да сте емпатичен и да разбирате потребностите на човека срещу вас. Имате нужда да възстановите равновесието в отношенията с половинката си или да проведете удовлетворяващ и за двете страни диалог с професионалния си партньор, като запазите добрия тон и обноски и вземете разумно решение, абстрахирайки се от чувствата. Желаете да се отдадете на моногамна връзка или да постигнете повече споделяне, баланс и хармония в брака си.


Искате да управлявате ефективно кога да правите компромиси във вашите взаимоотношения и кога да отстоявате себе си. Искате да преодолеете колебливостта си. Имате нужда с лекота да давате и получавате подкрепа, както и да оценявате грижата, която ви засвидетелстват близките; да се чувствате комфортно в колектив или да засилите чувството си за принадлежност към дадена група;  да подчертаете медиаторските си умения или да модерирате успешно напрегнат дебат като поддържате баланса на взаимодействие между участниците.Търсите красотата в света около вас и имате нужда да изразявате вашата собствена красота чрез действията си или чрез нещата, които творите, но без натрапчивата нужда да бъдете харесвани на всяка цена. Стремите се към вътрешно спокойствие и баланс, като просто бъдете себе си, без да се сравнявате с другите около вас.


Медитация по пълнолуние във Везни е подходяща за това.

Това пълнолуние носи силата на завършеност и реализация при дейности свързани с творчество, философия, писане, преподаване и интелектуален труд, декорация, изящни изкуства, обществени изяви, дебати, преговори и обсъждане, закони, работа с формални и неформални групи и организации, решение на конфликти, обединения, споразумения и медиация, изграждане на партньорства, а също и взаимност, споделяне, усет за баланс, равенство, признаване на противоположни възгледи, сътрудничество и хармонично представяне, даване и получаване на подкрепа, проявяване на такт, дипломатичност, добър вкус, естетика.

Енергията при луна във Везни е лека, въздушна и неутрално-уравновесяваща.
В здравословен аспект може да повлияе благотворно на таза, тазобедрените стави, бъбреците и пикочния мехур. 

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, празнуване, подчертаване, засилване, реализиране.

Кога: 23 март 2016, сряда, от 19.30 до 21.30 ч.
Къде : София, ул. „Граф Игнатиев“ 12, ет. 3, Сугестопедичен център Easy Way (входа е през клуба)
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие предварително, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.


Алекс Ефисен

Алекс Ефисен

„Мълчана вода“ е авторски проект на Алекс, който тя създава през 2009 година и продължава надграждането му поради спецификата на самата идея. Той обединява страстта й към българските корени на езотеричните практики с холистичната философия, която подкрепя различния ракурс към духовното познание, като се фокусира върху приложимостта му в ежедневието и толерира динамиката и обновлението в съвременния процес на духовно развитие на човека.

Форма за контакти

Ще се радваме да споделите с нас ефективни методи за медитация или успешни енергийни практики, както и всичко, което ви вдъхновява по пътя на хармоничното свързване със себе си и другите и изявява вашата енергийна същност.

Ако имате въпрос относно нашите услуги, ще се радваме да Ви отговорим.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.Използвайки този формуляр, вие се съгласявате със съхраняването и обработката на данните от този уебсайт.