На 17 септември, неделя, Мълчана вода те кани на медитация намаляваща луна в Лъв.

 Луната е в Лъв. Елемент Огън.


Подходящи теми за фокус на медитацията са:
 

  • Себереализацията, артистичното изразяване, завършването на творчески проекти и дейности, които произтичат от нашата вътрешна страст;
  • Даване и търсене на одобрение и възхищение, умението да правим и приемаме комплименти от другите;
  • Изразяване на нашето вътрешно дете, подобряване на общуването с деца;
  • Лоялността, романтичните ни връзки, изразяване на обичта към другите, доставянето на удоволствие;
  • Игрите и забавленията, насладата от живота, поемането на рискове за покачване на адреналина;
  • Признанието, умението да бъдем в центъра, индивидуалната изява, самоувереността във важните за нас области от живота;
  • Довеждането на нещата докрай с непоколебимост и добра концентрация.
  • Подобряване на имиджа;
  • Изграждане на лична защита.
Прочети още...Мълчана вода те кани на медитация "Освободи съзнанието си" на 3 септември 2017 г.

Периодът е нарастваща луна и е подходящ за набиране на сила, допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, разширяване, разгръщане, реализиране. Луната е във Водолей, елемент Въздух.

Основните теми на Водолея, които можете да ползвате за фокус във вашата медитативна работа са:

Работата с групите, клубовете, корпорациите и организациите. Водолеят управлява приятелските връзки и тези с общността. Затова ако искате да подобрите обществените и приятелските си взаимоотношения, сега е моментът. Удачно е да филтрирате тези връзки с оглед демократичността, качеството им и удовлетворението, което ви носят. Можете да направите преглед на кои хора, групи и общества помагате и да преоцените ефективността и смисъла на вашата помощ.

Нестандартното и общоприетото. Ако това е ваша контрадикция в живота, то може да я интегрирате успешно при луна във Водолей. Имате нужда да мислите „извън кутията”, да следвате по-нестандартен подход в работата или обратно, да редуцирате твърде абстрактните, революционни и ексцентрични концепции – сега е моментът. Използвайте тази енергия във ваша полза, там където е необходимо.

„Ъпдейт” на бъдещето. Подходящо е да поработите за бъдещи планове и инициативи, които могат да касаят вас пряко и/или хората около вас. Време за гениални и новаторски идеи как светлото бъдеще да се случи. Тук можете да приложите филтъра на подобрение чрез добавяне. Това може да се отнася за всяка една важна област от вашия живот – от работа, проекти и изобретения, до взаимоотношения и контакти с приятели и по-широки кръгове от хора. Ако сте уморени от рутината и безсмисления разход на енергия за дадена работа, ако виждате недостатъци в организационната структура и култура на дадена общност, може да приложите технологии, иновации и рационализации, които да променят това.

Можете да се отървете от остарели модели на мислене, от назадничави подходи и методи и упадъчни традиции, които вече не ви вършат работа. Силата на периода е в освобождението. Освободете се от рутината, от ограниченията, от остарялото. И уважавайте реформите.

Сега можете да заложите на свободата. Свободата да бъдете каквито поискате, свободата да критикувате без последствия, свободата на словото, свободата да мислите извън рамките на допустимото, свободата да предизвиквате промяна.
Ако смятате че проявявате твърде много чувства и емоции, можете да ги пренасочите натам където виждате нов смисъл. За Водолея всички хора са равни. В този смисъл може по-добре се изявявате в група, отколкото индивидуално. Внимавайте това да не разочарова любимите ви хора.

Често загрижени за всички останали, забравяме за себе си. Време е да спрете да давате за другите, без да получавате за себе си.

Освободете съзнанието си и останалите ще ви последват.
 

Прочети още...На 2 юли 2017 Мълчана вода ви кани на медитация нарастваща луна във Везни. 
Периодът е подходящ за фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, реализиране. Луната е във Везни, елемент Въздух. Активни са сакрална, сърдечна и гърлена чакра.

 
Понякога ви се иска да можете да се поставите на мястото на другия. Да видите двете страни на един проблем, да разбирате гледната точка на опонента, да проявявате дипломатичност когато се налага. Стремите се да изслушвате, да сте емпатичен и да разбирате потребностите на човека срещу вас. Имате нужда да възстановите равновесието в отношенията с половинката си или да проведете удовлетворяващ и за двете страни диалог с професионалния си партньор, като запазите добрия тон и обноски и вземете разумно решение, абстрахирайки се от чувствата. Желаете да се отдадете на моногамна връзка или да постигнете повече споделяне, баланс и хармония в брака си.На 23 март 2016, сряда, Мълчана вода ви кани на медитация* пълнолуние във Везни. 
Периодът е подходящ за реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, празнуване. Луната е във Везни, елемент Въздух, пълно лунно затъмнение. Активни са сакрална, сърдечна и гърлена чакра.

 
Понякога ви се иска да можете да се поставите на мястото на другия. Да видите двете страни на един проблем, да разбирате гледната точка на опонента, да проявявате дипломатичност когато се налага. Стремите се да изслушвате, да сте емпатичен и да разбирате потребностите на човека срещу вас. Имате нужда да възстановите равновесието в отношенията с половинката си или да проведете удовлетворяващ и за двете страни диалог с професионалния си партньор, като запазите добрия тон и обноски и вземете разумно решение, абстрахирайки се от чувствата. Желаете да се отдадете на моногамна връзка или да постигнете повече споделяне, баланс и хармония в брака си.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

incense5.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak16071').innerHTML += ''+addy_text16071+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©