Ако сте се питали какво е състоянието на енергийните центрове в тялото ви – чакрите и как да балансирате тяхната специфична енергия – тази ексклузивна среща със собствените ви енергийни тела ще даде отговор.
В рамките на 2 часа ще имате възможност да направите сами тест на своите чакри и след това чрез специално подбран комплекс от техники да ги балансирате и хармонизирате.

Всяка чакра отговаря за определен спектър от характера на личността, от менталната, емоционалната и духовната й специфика и нейното проявление в реалността чрез физическото тяло.

Всяка чакра може да има излишък или недостиг на енергия по отношение на характеристиките, за които отговаря. Понякога може да разпознаем моделите на поведение или хронични състояния, които устойчиво се повтарят във времето. Те се дължат на енергийни модели вътре в нас самите, които достатъчно дълго са били наслоявани, за да дадат отражение във физическото тяло. Но най-често става дума за моментно състояние, което е динамично и е обусловено от фактори на средата и/или наше специфично възприятие и реакция към нея. Важно е за здравето на човека да може да определя кога се случва едното или другото, да разбира причините за него и съответно да може да балансира енергията в тялото си, като знае кога, къде и как да подаде или да отнеме енергия. Нашите тела са прекрасни интелигентни системи, които пазят неподозирана мъдрост, които знаят „как” и само трябва да им дадем пространство и време, за да разгърнат уникалния си потенциал за саморегулиране и самоизцеление.
Прочети още...
Медитации в цветове и чакри  - как да се научим да медитираме

 

За кого е този семинар

Семинарът е подходящ за хора, които правят своите първи стъпки в медитацията, както и за тези, които искат да задълбочат уменията си и да разширят обхвата на медитативната си практика.Чрез практиките в семинара можем
Да се научим да релаксираме тялото и ума;
Да достигаме медитативно състояние, чрез разнообразие от техники;
Да се свързваме с по-дълбоките нива на нашата същност;
Да откриваме за себе си как и с кои методи най-добре работи нашата индивидуална същност.
Да подобрим здравословното си състояние;
Да работим върху взаимоотношенията си с близки и колеги;
Да въздействаме пряко върху обкръжаващата ни среда.

Прочети още...

Езотеричен магазин

Магическа палитра

03162009_sturgeon_04_t_w600_h1200.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak55373').innerHTML += ''+addy_text55373+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©