Чрез електронния си бюлетин Мълчана вода ще ви информира за основните на фази на луната – новолуние и пълнолуние, както и за слънчевите цикли – пролетно и есенно равноденствие и лятно и зимно слънцестоене. Сами по себе си те представляват възлови точки на природна трансформация през месеца и годината, своего рода празници на духа, със своя специфика на въздействие. По същината си тези празници отчитат статуса на равновесието между силите на светлината и тъмнината през годината; бележат моментите, когато слънчевите и лунните енергии са активни и съответно - намаляват.

Към часовете на всяка основна лунна фаза или слънчев цикъл ще намерите и кратка авторска бележка за астрологичните конфигурации на съответния ден и как на практика можете да се възползвате от влиянието им. Можете да предпочетете да медитирате в активните за деня чакри, да заредите съответстващите на енергетиката му скъпоценни камъни или да внесете в ежедневието си цветовете на сезона.

Можете да се възползвате от някои от предложените ритуали, които е подходящо да се правят в съответния период или просто да се потопите в магичността на момента според вашата собствена нагласа.

Чрез бюлетина лесно ще се информирате и за други актуални статии на Мълчана вода, нови издания и продукти, обучения или събития.

Ако желаете да получавате нашия бюлетин, моля регистрирайте се във формата по-долу.

Моля попълнете текстовите полетата по-долу, те са задължителни.
Име
Имейл адрес
Искате ли да получавате HTML имейли?
Изпращане на потвърждение заабонамента?
Издание, за което да се абонирате.
# Име на изданието Абонамент?
ID
Вижте архива
1
Бюлетин Yes No
1
Вижте архива

sun moon newsletter

Езотеричен магазин

Магическа палитра

tree_of_libra_android_wallpaper-960x800.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak43659').innerHTML += ''+addy_text43659+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©