Ако сте се питали какво е състоянието на енергийните центрове в тялото ви – чакрите и как да балансирате тяхната специфична енергия – тази ексклузивна среща със собствените ви енергийни тела ще даде отговор.
В рамките на 2 часа ще имате възможност да направите сами тест на своите чакри и след това чрез специално подбран комплекс от техники да ги балансирате и хармонизирате.

Всяка чакра отговаря за определен спектър от характера на личността, от менталната, емоционалната и духовната й специфика и нейното проявление в реалността чрез физическото тяло.

Всяка чакра може да има излишък или недостиг на енергия по отношение на характеристиките, за които отговаря. Понякога може да разпознаем моделите на поведение или хронични състояния, които устойчиво се повтарят във времето. Те се дължат на енергийни модели вътре в нас самите, които достатъчно дълго са били наслоявани, за да дадат отражение във физическото тяло. Но най-често става дума за моментно състояние, което е динамично и е обусловено от фактори на средата и/или наше специфично възприятие и реакция към нея. Важно е за здравето на човека да може да определя кога се случва едното или другото, да разбира причините за него и съответно да може да балансира енергията в тялото си, като знае кога, къде и как да подаде или да отнеме енергия. Нашите тела са прекрасни интелигентни системи, които пазят неподозирана мъдрост, които знаят „как” и само трябва да им дадем пространство и време, за да разгърнат уникалния си потенциал за саморегулиране и самоизцеление.

Теоретичната част на тази среща е сведена до минимум, като фокусът ще бъде върху практическата работа със собствените ви чакри – определяне на тяхното енергетично състояние в момента, провеждане на медитация за баланс на енергията и сравнение в к
рая с изходното положение. Подбран комплекс от визуализации ще спомогнат за концентрирано насочване на енергия в съответните чакри, така че да повишите общото енергийно ниво в тялото си, както и специфично да въздействате върху чакрите за баланс и сила. 

*Медитацията има за цел да доведе до едно по-дълбоко себе усещане и осъзнато въздействие за цялостен баланс на личната ви психическа и физическа сила и нейното хармонично проявление в обкръжаващата ви среда.

Следете допълнителните публикации по темата на събитието във Фейсбук и изброените практики.

Кога: 8 октомври 2016, събота, от 17.30 до 19.30 ч.
Пристигане от 17 до 17.30 ч.
Къде: София, ул. Цар Асен 33, Ellinor’s House
Водещ: Алекс Ефисен, Мълчана вода
Организирано от Мълчана вода с любезното гостоприемство на Ellinor’s House
Вход: 15 лв. 

Медитацията е в група и е водена с глас.
Местата са ограничени и е необходимо предварително записване. За да заявите своето участие моля използвайте контактната форма или пишете на лично съобщение на FB страницата Мълчана вода като оставите име и телефон за връзка. 

*Медитацията ще се състои при минимум 5 участника.


Езотеричен магазин

Магическа палитра

yoga-sun-by-gabriella-fabbri1.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak6548').innerHTML += ''+addy_text6548+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©