Елемент: Мисъл
Прояви на стрес и болести: Свръхактивност, творческо изтощение, психическо изтощение, общо понижена устойчивост, неотстъпчивост, обезверяване, автоимунни заболявания, мигрени, нервно напрежение.
 
 
  • Танцувайте, движете се с музиката. Усетете всичките си мускули в хармония с музиката. Нека Духът се движи през вас.
  • Запалете благовоние от лавандула и свещ в нежно лилаво. Сложете около нея планински кристали. Намалете осветлението и съзерцавайте отблясъка на пламъка в кристалите. Концентрирайте се в теменна чакра. Когато свършите вземете кристалите с вас в спалнята или ги оставете в банята, за да ви зареждат когато се къпете или спите.
  • Вземете със себе си флуорит когато си лягате. Намислете си желание и го поставете под възглавницата. Може да го поставите и в малка торбичка с див пелин, за да се изпълнят желанията ви.

 

  • Намерете стари ритуални книги. Правете ритуали за себеблагославяне, връзка с духовните ви пътища, контакти с висшия Аз и благоденствието на планетата и човечеството. Осъзнавайте висшите истини.
  • Направете кръг от кристали и аметисти. Вземете пет от тях и ги посветете на четирите елемента и Духа. Разположете ги в съответните посоки и центъра. Призовете духовните си водачи и помощници, за да общувате с тях и да ви напътстват.
  • Работете с групи от хора, които познавате и на които се доверявате. Споделяйте енергията и правете заедно духовни практики и ритуали.
 

 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

609px-solar_eclips_1999_4_nr.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak84627').innerHTML += ''+addy_text84627+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©