Елемент: Огън
Прояви на стрес и болести: Умствена преумора, нервни дисфункции, мании, депресия, чревни смущения, лошо кръвообращение, чернодробни заболявания.
  • Нанизвайте мъниста - използвайте само хубави цветни мъниста. Нижете бавно, съсредоточавайте се върху всяко мънисто. Ако сте свръхчувствителни или нервни, използвайте само един цвят и не правете шарки. Нанизвайте и разнизвайте.
  • Използвайте изкуството, за да създадете интересни рисунки или драсканици. Смесвайте цветовете, опитвайте с различни материали, експериментирайте визуално. Наслаждавайте се на работата си.
  • Идете на разходка в слънчев и ясен ден. Свържете се визуално със заобикалящите ви предмети. Вижте фините разлики в природните цветове.
  • Смейте се повече.
  • Надписвайте хартиени листчета с целите и резултатите, които искате да постигнете, и качествата, които искате да затвърдите, за да го направите. Вземете огнеупорен съд и изгорете листата, за да освободите енергия за вашите цели. По същия начин процедирайте и за пречките. Освобождавайте по време на намаляваща луна. Привличайте по време на нарастваща луна. Празнувайте и лекувайте по време на пълнолуние.
  • Отделете време, за да аранжирате; внимателно и церемониално аранжирайте листа, камъни, корени, цветя.
  • Медитирайте и спете повече.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

koronna.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak75404').innerHTML += ''+addy_text75404+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©