Елемент: Вода
Прояви на стрес и болести: Потиснатост, страх, задръжки, вялост, апатия, негативност, болести на пикочно-половата система, обърканост.
  • Направете лечебни бани за успокоение и зареждане: смесете ябълков оцет и английска сол и ги добавете към водата, в която се къпете, за да балансирате енергиите, да изчистите отровите и да премахнете потиснатостта. Прибавете кристали и камъни, които съответстват на чакрата.
  • Използвайте минерали като червеникавия халцедон, ясписа и ахатите, за да ви зареждат и да ви дават кураж. Родохрозитът е отличен за нарушения в половата чакра. Той носи дълбоко чувство на самоувереност и на душевен мир.
  • Изберете няколко лековити чая, като жасмин, цвят от хибискус, лайка и портокалови кори. Изпийте чая церемониално по залез слънце. Усетете успокояващото му въздействие и нежните оранжеви лъчи на залязващото слънце. Нека те лекуват нарушенията в тази област.
  • Пийте много вода. Нека блика навън.
  • Излезте на разходка в дъжда. Това балансира елемента Вода и Земя.
  • Напълнете стъклена или сребърна чаша с изворна вода. Изнесете я навън на утринните слънчеви лъчи. Нека да попие енергиите на слънцето. В чашата можете да сложите и оранжеви кристали, подходящи за сакралната чакра. При падането на нощта, изпийте чашата ритуално и с осъзнаване.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

pb candle.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak6168').innerHTML += ''+addy_text6168+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©