Медитации в цветове и чакри

 

За кого е този семинар
Семинарът е подходящ за хора, които правят своите първи стъпки в медитацията, както и за тези, които искат да задълбочат уменията си и да разширят обхвата на медитативната си практика.Чрез практиките в семинара можем
Да се научим да релаксираме тялото и ума;
Да достигаме медитативно състояние, чрез разнообразие от техники;
Да се свързваме с по-дълбоките нива на нашата същност;
Да откриваме за себе си как и с кои методи най-добре работи нашата индивидуална същност.
Да подобрим здравословното си състояние;
Да работим върху взаимоотношенията си с близки и колеги;
Да въздействаме пряко върху обкръжаващата ни среда.


Методи на семинара

Използват се техники на релаксацията, концентрацията и визуализацията, като се ангажира естествената активност на мисловната енергия с атрактивни за рационалната мисъл образи.

Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.

Прилагат се спектралните цветове, чиито вибрации имат своя еквивалент за всяка от чакрите, за да се активират и балансират енергийните центрове на тялото.

Застъпени са техники за свързване с вибрациите на природни източници, като стихии, растения, минерали (енергийни еквиваленти) и апликирането на тези вибрации в енергетиката на тялото с цел активиране на нашата собствена енергия.


Уникалното в семинара

Използват се методи за свързване с вибрациите на четирите елемента, с ин-ян енергиите, присъщи на всяко същество, както и със слънчево-лунните цикли, които управляват естествените процеси в природата.

Показан е как начинът на работа с различни природни еквиваленти (стихии, елементи, цветове, четирите посоки, билки, минерали и др.) може да подсили или редуцира съответната енергия в тялото. Можете да включите съответствия по ваш избор в техниките за медитация и така да откриете какво означава за вас енергията, например, на водата и как тя се проявява във вашия живот. "Водните" медитации, се управляват от елемента вода и можете да ги правите с помощта на естествени водни източници, като дъжд, роса, водопад, река, извор, поток, море и др, обърнати с лице на Запад и с преобладаващ синьо-зелен спектър на визуализация.

 

 
Практически ползи от семинара

Дава уникални пътища за собствена медитативна практика чрез разнообразие от техники;

Възможност да трансформираме или адаптираме техниките според нуждите на нашата енергетика и нашите предпочитания;

Възможност да поддържаме енергийния си баланс, вътрешното равновесие и цялостност;

Да оставаме свързани с вътрешния си център, интуицията и знаещата част от нас;

Да намерим и утвърдим нашия индивидуален начин да проявяваме себе си в света чрез посланията, които ни носят по-дълбоките нива на нашата същност.


Програма на семинара

Група до 12 души.

За информация и записване:

0888 535878 или e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

moon_phases.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak58189').innerHTML += ''+addy_text58189+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©