За кого е този семинар

Семинарът е подходящ за хора, които правят своите първи стъпки в медитацията, както и за тези, които искат да задълбочат уменията си и да разширят обхвата на медитативната си практика.

Не е задължително да имате опит в медитацията, достатъчно е да имате желание да прилагате този незаменим инструмент в ежедневието си и да се наслаждавате на предимствата от практическото му приложение както в личния така и в обществения живот.

Защо да участвам

Чрез практиките в семинара можем:

 • Да се научим да релаксираме тялото и ума;
 • Да достигаме медитативно състояние, чрез разнообразие от техники;
 • Да подобряваме паметта, фокусирането и концентрацията си;
 • Да редуцираме стреса;
 • Да подобрим здравословното си състояние;
 • Да повишим интуицията, самосъзнанието и самочувствието си;
 • Да се свързваме с по-дълбоките нива на нашата същност;
 • Да откриваме за себе си как и с кои методи най-добре работи нашата индивидуална същност и да прилагаме тези от тях, които наистина ни допадат;
 • Да развием активността на лявата /творческата/ мозъчна половина и да създадем по-креативен и по-цялостен подход към реалността;
 • Да работим върху взаимоотношенията си с близки и колеги;
 • Да въздействаме пряко върху обкръжаващата ни среда.

Какви са методите на този семинар

Всеки един от методите е изпробван на практика от преподавателя в продължение на години работа както с групи, така и индивидуално и е доказал ефективността си в медитацията.

Използват се техники на релаксацията, концентрацията и визуализацията, като се ангажира естествената активност на мисловната енергия с атрактивни за рационалната мисъл образи.
Тези техники „улавят” енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.

Комплекса от визуализации надгражда постепенно фокуса към собствените ни енергийни центрове, като не позволява на ума да се разсейва с мисли и го кара да се свързва все по-устойчиво с енергията на собствените ни чакри.

Този подход гарантирано улеснява концентрацията и подобрява ефективността на медитативния процес, дори когато нямаме зад гърба си голяма практика.

Уникалното в семинара

Използват се методи за свързване с вибрациите на цветовете и на четирите елемента, които отговарят на съответните чакри, с ин-ян енергиите, присъщи на всяко същество, както и със слънчево-лунните цикли, които управляват естествените процеси в природата.

Прилагат се спектралните цветове, чиито вибрации имат своя еквивалент за всяка от чакрите, за да се активират и балансират енергийните центрове на тялото.

Практически ползи от семинара

 • Дава уникални пътища за собствена медитативна практика чрез разнообразие от техники;
 • Възможност да трансформираме или адаптираме техниките според нуждите на нашата енергетика и нашите предпочитания;
 • Възможност да поддържаме енергийния си баланс, вътрешното равновесие и цялостност;
 • Да оставаме свързани с вътрешния си център, интуицията и знаещата част от нас;
 • Да намерим и утвърдим нашия индивидуален начин да проявяваме себе си в света чрез посланията, които ни носят по-дълбоките нива на нашата същност;
 • Да се наслаждаваме на по-пълноценен и щастлив живот.

Кога : 24 април 2016, неделя, от 14.30 до 18.30 ч., продължителност 4 часа
Къде : София, ул. Милко Бичев 3, ет.1, звънец "Фюжън"
Водещ: Александрел

Събитието е с предварително заплащане.
Цена за ранно записване – 40 лв. при заплащане до 18 април 2016 или 50 лв. при заплащане от 19 до 23 април 2016 .

За записване и информация за начина на плащане използвайте контактната форма тук или изпратете съобщение на имейл office@malchanavoda.com.
Моля потвърдете участие като посочите имената си и телефон за връзка.

Ако познавате хора, които биха се заинтересували да развият медитативната си практика можете да споделите с тях събитието :)
Езотеричен магазин

Магическа палитра

1055113.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak94024').innerHTML += ''+addy_text94024+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©