На 2 юли 2017 Мълчана вода ви кани на медитация нарастваща луна във Везни. 
Периодът е подходящ за фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, реализиране. Луната е във Везни, елемент Въздух. Активни са сакрална, сърдечна и гърлена чакра.

 
Понякога ви се иска да можете да се поставите на мястото на другия. Да видите двете страни на един проблем, да разбирате гледната точка на опонента, да проявявате дипломатичност когато се налага. Стремите се да изслушвате, да сте емпатичен и да разбирате потребностите на човека срещу вас. Имате нужда да възстановите равновесието в отношенията с половинката си или да проведете удовлетворяващ и за двете страни диалог с професионалния си партньор, като запазите добрия тон и обноски и вземете разумно решение, абстрахирайки се от чувствата. Желаете да се отдадете на моногамна връзка или да постигнете повече споделяне, баланс и хармония в брака си.

Искате да управлявате ефективно кога да правите компромиси във вашите взаимоотношения и кога да отстоявате себе си. Искате да преодолеете колебливостта си. Имате нужда с лекота да давате и получавате подкрепа, както и да оценявате грижата, която ви засвидетелстват близките; да се чувствате комфортно в колектив или да засилите чувството си за принадлежност към дадена група;  да подчертаете медиаторските си умения или да модерирате успешно напрегнат дебат като поддържате баланса на взаимодействие между участниците.Търсите красотата в света около вас и имате нужда да изразявате вашата собствена красота чрез действията си или чрез нещата, които творите, но без натрапчивата нужда да бъдете харесвани на всяка цена. Стремите се към вътрешно спокойствие и баланс, като просто бъдете себе си, без да се сравнявате с другите около вас.


Медитация при луна във Везни е подходяща за това.


Енергията на луната във Везни подкрепя реализация на дейности свързани с творчество, философия, писане, преподаване и интелектуален труд, декорация, изящни изкуства, обществени изяви, дебати, преговори и обсъждане, закони, работа с формални и неформални групи и организации, решение на конфликти, обединения, споразумения и медиация, изграждане на партньорства, а също и взаимност, споделяне, усет за баланс, равенство, признаване на противоположни възгледи, сътрудничество и хармонично представяне, даване и получаване на подкрепа, проявяване на такт, дипломатичност, добър вкус, естетика.

Енергията при луна във Везни е лека, въздушна и неутрално-уравновесяваща.
В здравословен аспект може да повлияе благотворно на таза, тазобедрените стави, бъбреците и пикочния мехур. 

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, подчертаване, засилване, реализиране.

Кога: 2 юли 2017, неделя от 17.00 до 19.00 ч.

Къде : София, пл. Възраждане 8
Вход: 10 лева.
Водещ: Алекс Ефисен

За информация и записване използвайте контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие до 30 юни, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 5 участника.


Езотеричен магазин

Магическа палитра

mag pentakle_back.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak82948').innerHTML += ''+addy_text82948+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©