На 12 юни 2016, неделя, Мълчана вода ви кани на медитация Поправи и действай - знакът Дева.


Енергията на тази медитация може да ни подкрепи в следните дейности: ефективност и организираност в работата, подобряване на професионалния имидж, внасяне на удоволствие, но и ред в процеса на работата, точност, хармонизиране на отношенията с колеги и партньори, справяне с лекота с детайлите, информационния поток и множеството книжа, които ни заливат; премахване на склонността да отлагаме старта на важни задачи; планиране на нещата така, че да остава достатъчно време за забавление и същевременно да не се преуморяваме от безкрайните служебни задължения. 

Имате нужда да разграничите това да служите на другите в процеса на работата, от това да сте безнадежден работохолик; искате да умеете да намирате и прилагате практични подходи в хаоса от задачи; да се съсредоточавате лесно, да преодолявате тревогата и критичността, и просто да се отпускате и изключвате от непрестанната ежедневна въртележка от дейности; имате нужда да виждате ясно нещата, да разбирате взаимовръзките в цялостната картина и да действате отмерено и точно.


Медитация при нарастваща луна в Дева е подходяща за това. Периодът е време за набиране на сила, развитие, подобряване чрез допълване, разширяване, разгръщане, реализиране. Активна е чакра на слънчевия сплит. 

Енергията на луна в Дева маркира арената, която има нужда от редактиране, реорганизиране и пречистване. Насочена е към трезвия разум, анализа, наблюдението, прецизните практически умения, постоянството, систематичния подход, високата ефективност, грижата на всички нива, физическото здраве, храненето и движението. Тя е умерена, спокойна и естествена. Периодът е идеален за свързване с тялото и неговите биологични потребности. Както и за пречистване и лечение на хронични заболявания, включително стрес, умора и безсъние. 

В здравословен аспект луната в Дева може да повлияе благотворно на органите на цялата храносмилателна система, а също и на обмяната на веществата, нервната система и паметта, както и да редуцира теглото и да възстанови цикъла на естествените процеси в организма. 

Моментът е подходящ да се погрижите за физическата си форма, да си съставите режим на здравословен начин на живот, да започнете лечебна диета и упражнения, да урегулирате крайностите и изтощението в процеса на работата, да се откажете от перфекционизма на всяка цена, да си дадете сметка за нуждата от почивка и да се освободите от безпощадно високите изисквания към самите себе си. 

Луната в Дева подкрепя качества като грижовност, наблюдателност, подреденост, паметливост, откриване на причините, аналитичност, практичност, ефективност, доверие в собствените способности, както и в сфери като счетоводството и финансите, материалните придобивки, професионалната среда и интериора, плановете и чертежите, високоорганизираните дейности, големите колективни предприятия, хранителната индустрия, здравеопазването, рехабилитацията, лечебните процедури, козметиката, физическите упражнения и спорта. 

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време един астрономически час, плюс време за споделяне.
Кога : 12 юни 2016, неделя, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде : София, ул. Мария Луиза 58, Мандала център
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие до 10 юни, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.
Езотеричен магазин

Магическа палитра

dpp07d80917140b06-copy.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak84552').innerHTML += ''+addy_text84552+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©