На 21 февруари 2016, неделя, Мълчана вода ви кани на втората медитация от Love edition. Акцентът на тази медитация е любовта към партньора и към децата.

Периодът е нарастваща луна и неговата енергия е подходяща за разгръщане, реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, празнуване.
Луната е в Лъв. Елементът Огън ще ви подкрепи в работата с личната сила, телесното осъзнаване, защитата, вярата и доверието.

Искате да изразявате благородството и щедростта си, да покажете, че на вас може да се разчита и че сте безрезервна подкрепа за хората, които обичате; да бъдете отговорни и откровени в общуването си. Да акцентирате лидерските си умения, както и да довеждате нещата докрай. Или пък да се изявите пред публика в пълния си блясък, като подчертаете вашия стил, уникални способности и независимост.

Искате да се радвате на вниманието и аплодисментите на околните, но без да губите връзка с действителността. Да засилите чара и личното си излъчване, като същевременно запазвате достойнство и отстоявате позициите си, независимо от обстоятелствата. Да въздействате на хората около себе си, но също и да виждате, че те ви уважават заради вашата индивидуална личност. Да сте на пиедестал за своята половинка.

Не обичате да зависите от никого. Желаете да управлявате щедростта си и да бъдете себе си в личните си взаимоотношения. Искате да внесете романтика в любовните си връзки. Да изразявате себе си по начин, който показва на другите, че ги обичате. Както и да уважавате индивидуалността на хората около вас. Искате да се научите да се отдавате и наслаждавате на удоволствията на живота, и да поемате повече рискове, които да внесат жизненост и радост в любовта.

Медитацията в Лъв ще ви подкрепи в точно в тези области.

Подходящи теми за работа са: себереализацията, артистичното изразяване, завършването на творчески проекти, дейности, които произтичат от нашата вътрешна страст, а също и даване и търсене на одобрение и възхищение, изразяване на нашето вътрешно дете, лекота и осъзнато общуване с децата, умението да правим и приемаме комплименти от другите, лоялността, романтичните ни връзки, изразяване на обичта към другите, доставянето на удоволствие, игрите и забавленията, насладата от живота, поемането на рискове за покачване на адреналина, признанието, умението да бъдем в центъра, индивидуалната изява, самоувереността във важните за нас области от живота, довеждането на нещата докрай с непоколебимост и добра концентрация.

В случая може да реши проблеми като: Прекалена гордост и израз на драматичност, властност и неуместна екстравагантност, рискове от прекратяване на взаимоотношения поради егоцентричност, а също и страх от говорене пред публика и от поемане на инициативата.

В здравословен план е подходящо за лечение на гърба и гръбнака, сърцето, кръвоносната система и различни възпаления.

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : 21 февруари 2016, неделя, от 18.00 до 19.30 ч.
Къде : София, ул. „Граф Игнатиев“ 12, ет.3, Сугестопедичен център Easy Way (входа е през клуба)
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие предварително, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

medar.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak10109').innerHTML += ''+addy_text10109+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©