През февруари Мълчана вода ви кани на медитация Love Edition - три поредни издания, в които акцент ще бъде любовта.

Всяка медитация ще има за отправна точка своя лунен знак и фазата, в която се намира луната в съответния ден, като фокуса ще бъдат партньорските ни взаимоотношения, любовта към себе си, любовта родител-дете, всепоглъщащата страст, трудните връзки и други ракурси на любовта.

Медитациите ще се проведат в три поредни недели от февруари:

На 14 февруари от 16.30 ч. - Медитация нарастваща луна в Телец и темата: Любовта и уважението към своето тяло и чувственост, себеприемането и себе уважението, празнуването и радостта от удоволствията и цветовете на живота.

На 21 февруари от 18.00 ч. - Медитация нарастваща луна в Лъв и темата: Романтичните връзки, изразяването на обичта към другите, игрите, забавленията и приемането на насладата от живота, любовта родител-дете, изразяването на уникалната ни същност и връзката с вътрешното дете.

На 28 февруари от 18.00 ч. - Медитация намаляваща луна в Скорпион и темата: Свързването с нашите най-значими партньори, кармичните взаимоотношения, сексуалността, зависимостите, ревността, чувството на вина във връзките и табутата.
 
За всяка медитация* допълнително ще публикуваме и по-детайлна информация за съответната тема и провеждането й.

Домакин на Медитациите Love Edition ще бъде Сугестопедичен център Easy Way, София, ул. „Граф Игнатиев“ 12, ет.3.
Пакетна цена за трите медитации е 22 лв., които могат да бъдат платени при първото посещение.
Всяка отделна медитация е 10 лв., ако предпочитате да дойдете само на една или две от тях.
Водещ: Александрел
 
*Медитацията ще продължи около един час ефективно време, плюс време за споделяне.
Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

work.2666305.3.flat550x550075f.pottery-potatoes-and-pearl-onions.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak5234').innerHTML += ''+addy_text5234+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©