На 13 ноември 2016, неделя, Мълчана вода ви кани на медитация пълнолуние в Телец.

Лунната фаза е ден преди пълнолуние и нейната енергия е подходяща за реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, подобряване чрез допълване, празнуване.  

Подходящо е да работим за: осъзнаване на личните нужди, отстояване на собствените граници, изграждане на себеуважение и себеприемане, оценяване на личните ни таланти и стойност. Луната в Телец ще ни помогне да разбираме и уважаваме своята чувственост и телесност, да приемаме и обичаме себе си такива каквито сме; да изразяваме признателност и благодарност за даровете, които получаваме, да изпитваме удовлетворение от материалната страна на живота, да се чувстваме цялостни, да постигнем търпение и постоянство по пътя към целите си, да управляваме своята упоритост и да се доверяваме на себе си и другите в този процес.

Периодът е идеален за свързване с тялото и неговите естествени потребности. За празнуване и радост от живота, чрез простите физически удоволствия,  хармонията със себе си и природата, удовлетворението и естетическата наслада от ароматите и вкусовете на живота. А също и за оценка на вътрешното и външното богатство, което притежаваме.

Ако сте човек, който работи предимно с гласа си, независимо дали като артист и певец пред публика на сцена или сте учител, медиатор или водещ, то сега е моментът да се погрижите да внесете повече енергия и подкрепа в тази област от живота си, където се изявявате с гласовите си качества. Ако искате да вербализирате любовта си  - сега също е идеалното време.

Енергията на Телеца ще ви подкрепи в процеса на разбиране, осъзнаване и проявяване на вашите дарби, с които идвате на този свят и вашата мисия, която да се реализира чрез тях.

Фазата пълнолуние подпомага вече започнати неща, като добавя необходимата енергия за пълната им реализация и проявление. В случая може да реши проблеми свързани с качества като доверие, решителност, постоянство, стабилност, устояване на трудности и самоувереност, както и в сфери като финансите, собствеността и материалните придобивки, интериора, декорацията, изкуствата, скулптурата, пеенето, готвенето и храненето.

В здравословен аспект луната в Телец може да повлияе благотворно органите в областта на гърлото и врата, на щитовидната жлеза, сливиците, ларинкса и органите на гласа, а също и на челюстта, зъбите и ушите.

Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около един астрономически час, плюс време за споделяне.
Кога: 13 ноември 2016, неделя, от 18.00 до 20.00 ч.
Къде: София, ул. Париж 7
Вход: 10 лева. Ако доведете приятел - по 8 лв. за всеки от вас.
Водещ: Александрел

За информация и записване моля използвайте контактната форма тук или на лично съобщение в страницата Мълчана вода. Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие, като оставите и телефон за връзка. За да се възползвате от отстъпката трябва да посочите вашето име и това на приятеля ви.


*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

summer_solstice.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak30653').innerHTML += ''+addy_text30653+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©