На 11 септември 2016, неделя, Мълчана вода ви кани на медитация за постигане на целите.
Периодът е нарастваща луна и е подходящ за набиране на сила, фокусиране, подобряване чрез добавяне, разширяване, разгръщане, реализиране, материализиране.  

Луната е в Козирог. Елемент Земя.
Козирогът ни дава структура, дисциплина и планове, необходими за постигането на нашите цели. Като най-прагматичния от всички знаци, той е архетипът, който ни поставя на място и ни помага да осъществим нашия потенциал. Понякога чрез ограничения и дисциплина, но винаги ефективно и в дългосрочен план. Това е знакът на традицията и миналото. Той ни учи на упоритост, търпение и решителност. Козирогът ще ви помогне да се съсредоточите върху това как да напредене в кариерата и да определите вашата цел в живота. Асъщо и да преодолявате страховете и разочарованията си и да виждате облагите, съпътстващи всички пречки, с които се сблъсквате.

Подходящи теми за работа са: личното израстване, амбициите, гъвкавостта, прилагането на нови подходи, рационализацията, уменията за определяне и постигане на дългосрочни цели, стратегическо планиране, самоувереност и постигане на лични успехи, взимане на зрели решения, самодисциплина, професионални компетенции и реализация, имидж, постоянство в полагането на усилия и труд, придобиването на опитност и мъдрост в дадена сфера, израстване в кариерата, устойчивост, увереност в личната стойност.

Нарастващата луна подпомага процеса на развитие на вече започнати неща и ги води към реализация.

В случая може да реши проблеми в областите: страхове да не бъдем пренебрегнати, да се чувстваме самотни, страхове да не сме прекалено емоционални, включително меланхолични, да слагаме маската на студени и безпристрастни работохолици, когато отчаяно се нуждаем някой да ни прегърне и да се почувстваме обичани; също така проблеми с прекален скептицизъм и песимизъм, липсата на цел и посока в живота, обезсърчение и липса на фокус.
Въпроси, които може да използваме: Целта винаги ли оправдава средствата? Какви са взаимовръзките в процесите, осъзнаваме ли причините и следствията?

В здравословен план е подходящо за лечение на костите, ставите и особено коленете, гръбнака и кожата.

Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : 11 септември 2016, неделя, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде : София, ул. Зайчар 134, ет.4, ап.7
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте формата за контакти тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие като оставите и телефон за връзка. За потвърждение се взема под внимание единствено изпратеното чрез контактната форма.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

wind-hair-9.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak96064').innerHTML += ''+addy_text96064+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©