На 8 ноември 2015, неделя, от 18.00 часа Мълчана вода организира медитация намаляваща луна във Везни.

Намаляващата луна подпомага процеса на приключване и финализиране на дейности, които са към своя край, като свива енергията и я ориентира към завършек. Периодът е подходящ за довършване, приключване, намаляване, подобряване чрез отнемане, свиване, фокусиране. 

Луната е във Везни. Елемент Въздух.
При луна във Везни можете да се поставите на мястото на другия. Да видите двете страни на един проблем, да разбирате гледната точка на опонента, да проявявате дипломатичност когато се налага. Ще ви се отдава да изслушвате, да сте емпатичен и да разбирате потребностите на човека срещу вас. Общуването е тема на деня.


По-лесно можете да възстановите равновесието в отношенията с половинката си или да проведете удовлетворяващ и за двете страни диалог с професионалния си партньор, като запазите добрия тон и обноски и вземете разумно решение, абстрахирайки се от чувствата. 

Подходящи теми за работа са:
управление на  компромисите във взаимоотношенията, отстояване на себе си, преодоляване на колебливостта, даване и получаване на подкрепа, умение за адаптиране в колектив или принадлежност към дадена група;  развиване на медиаторски умения и модериране, разрешаване на конфликти, постигане на вътрешно спокойствие и хармония, предвидливост, находчивост, дипломатичност и баланс в действията и взаимоотношенията, намиране на разумни решения,  без пренебрегване на собствените потребности . 
Намаляващата луна във Везни
е подходяща за разтоварване от стреса и освобождаване от емоционални изблици. Избягвайте колебанието и абстракциите. Удачно е да разграничим чувството за дълг от чувството на любов.

В здравословен план енергията на Везни управлява таза и  тазобедрените стави, бъбреците и пикочния мехур. 

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, приключване, сбогуване, отказване, мълчание.

Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога: 8 ноември 2015, неделя, от 18.00 до 19.30 ч.
Къде : София, ул.  „Граф Игнатиев“ 12, ет.3, Сугестопедичен център Easy Way (входът е през клуба), зала Чайковски
Вход: 10 лв.
Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте формата за контакти тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.
Езотеричен магазин

Магическа палитра

faerieherbpouches.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak78550').innerHTML += ''+addy_text78550+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©