На 30 октомври 2016 г. Мълча
на вода ви кани на медитация Новолуние в Скорпион. 

Периодът е подходящ за целеполагане, започване, набиране на сила, фокусиране, подобряване чрез добавяне, разширяване, тръгване, начало.  

Луната е в знака Скорпион; Елемент Вода. Активна е полова чакра.  

Новолуние в Скорпион е време за трансформации, за дълбоко свързване с неосъзнати, но мощни аспекти на личността ни; подпомага кардиналната промяна на нашите мисловни конструкти, изчиства ненужното на всички нива, възстановява и опрощава. Предоставя достъп до скритите ни ресурси, дарява и засилва качества като сила, проникновение, самодисциплина, устойчивост, отстояване на себе си, наблюдателност, проницателност и фокусираност. Може да работите с личната си сила конструктивно и целенасочено. Интуицията е перфектен инструмент за това.

Периодът е удачен за желани трансформации в емоционален и духовен план, за преодоляване на кризите и разбиране и управляване на разрушителните импулси на личността.
Енергията при луна в Скорпион има склонност да се насочва в дълбочина. Може да доведе до внезапни проникновения и очистване, но също и до разтърсващи истини.

Сега е моментът за освобождаване от ревност, скрити разрушителни склонности, вътрешно напрежение, чувство на вина, преекспонация на преживявания от миналото. Това може да стане чрез внезапни озарения, катарзис и очистване. Душата е предизвикана да се срещне със своите табута. По различни начини можем да осъзнаем или преживеем екзистенцията на началото и края - цикличността на тази реалност.

Новолунието в Скорпион може да спомогне също свързването ни с и разбирането на нашите най-значими партньори - както на духовно, така и на сексуално ниво. Дава различни и понякога неочаквани инструменти за работа с дълбоки емоционални и всепоглъщащи връзки, сексуалното ни изразяване и приемане, както и управление на вътрешните ни кризи и саморазрушителни импулси.

В здравословен план луната в Скорпион може да повлияе благотворно дейността на отделителната и половата системи, включително дебелото черво и пикочния мехур, менструацията и либидото.

Мъдростта на елемента Вода ще ви помогне да работите с вътрешното познание, скрития огън, сексуалността и сексуалните връзки, сънищата, интроспекцията, приливите и отливите, изцелението, магичността и тайните умения...

*Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, фокусиране, осъзнаване, обновяване, приемане.

Кога : 30 октомври 2016, неделя, от 18.00 до 19.30 ч.
Къде : София, ул. Париж 7 /входът е в безистена/
Вход: 10 лева.
Водещ: Алекс Ефисен

Медитацията ще продължи около час ефективно време, плюс време за споделяне.
За информация и записване използвайте контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.


 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

21055_454746030474_196789950474_11199435_6781707_n.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak33828').innerHTML += ''+addy_text33828+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©