На 13 юни 2014, петък, Мълчана вода организира вечерна медитация.
Периодът е пълнолуние и неговата енергия е подходяща за реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, празнуване.  

Луната е в Стрелец. Елемент Огън.
Подходящи теми за работа са: изразяването и приемането на истината, отстояването и реализирането на собствените ни убеждения, изпълнение на личен план за медитативна практика, вслушване в интуицията ни, вслушване в съвестта ни, свободата да бъдем спонтанни, да изпитваме радост от живота, да се отдаваме на приключения, да бъдем оптимистични и да очакваме най-доброто за себе си, да си позволим да сме щедри, да създаваме приятелства, да осъществяваме далечни пътувания, да работим със закона и съдебни процедури, да намираме отговори и верни решения, да разбираме собствената си житейска философия и да се водим от нея.

Пълнолунието подпомага процеса на завършване на вече започнати неща
, като добавя необходимата енергия за пълната им реализация и проявление. В случая може да реши проблеми в областите: страхове да бъдем честни със себе си и с другите, да не поемаме безразсъдни рискове, да не правим предположения без да сме проверили фактите, да се разделим с прекалената екстравагантност и небрежност.

Мъдростта на елемента Огън
може да ви помогне при работата с отношенията, вярата, ранимостта, разбирателството с личното обкръжение, мотивацията, решителността, хумора, детето в нас, доверието, знанието от и за средата, защитата и личната сила.

В здравословен план
е подходящо за лечение на черния дроб, невралгии на седалищния нерв, проблеми с бедрата и горната част на краката.

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : На 13 юни 2014, петък, от 19.30 до 21.00 ч.
Къде : София, ул. Георг Вашингтон 23
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте формата за контакти тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

fire-background_tlz.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak20186').innerHTML += ''+addy_text20186+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©