На 3 април 2016, неделя, от 18.30 часа Мълчана вода ви кани на медитация Оригиналният реформатор - знакът Водолей.


Фазата е намаляващата луна и подпомага процеса на приключване и финализиране на дейности, които са към своя край, като свива енергията и я ориентира към завършек. Периодът е подходящ за довършване, приключване, намаляване, подобряване чрез отнемане, свиване, фокусиране. 
Луната е във Водолей. Елемент Въздух.

Намаляваща луна във Водолей изведнъж ще наложи желание да се разделим с обикновеното и рутинното в живота. Ще погледнем нещата през нашите идеали, убеждения и принципи и ще поискаме да приложим нови подходи към тази визия - необикновени и нетрадиционни, и с фокус върху освобождаване от старото. Сега е време за ъпгрейд чрез реформи, които прилагат рационализация на всички нива. За такъв подход се иска смелост, нестандартност и доверие в бъдещето. Сега можем да изразим нашия скрит гений по начин, който да ни придвижи напред в личното ни поле на действие.
Може да се впуснем в обществена дейност, социални дела, наука или изкуство, като същевременно се стремим да попълним празнини в проектите си, коригираме и оптимизираме вече започнати неща. Ще търсим истината или ще искаме, ако не да извършим сами, то поне да участваме като фактор в значима обществена промяна и прогрес.

Водолеят ще ни вдъхновява
за работа с групи, приятелски кръгове, обществени дела, оригинални идеи, идеалистични цели, множество контакти и дейности в сферата на духовното, както и дейности свързани с глобални мрежи, високите технологии, интернет и комуникациите. 
Няма да ни харесват ограниченията от какъвто и да е вид. Има риск да се окажем твърде дистанцирани от реалността. Ще преследваме мечтите си, особено ако са с ореола на служене на човечеството или пък разкриват дълбокия скрит механизъм на случването на нещата.
Подходящо е да се освободим от натрапчиви мисли, лоши навици или да напуснем хора, групи или общества, с които не намираме вече връзка.
Намаляващата луна във Водолей помага също да  преодолеем страха от ангажиране и близост, консерватизма и сдържаното поведение. Помага да сме отворени към чуждо мнение и алтернативи в подходите.

В здравословен план
енергията на Водолей управлява на глезените и прасците, схващанията, спазмите, крампите, разширените вени и циркулацията на кръвта.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, приключване, сбогуване, отказване, мълчание.
Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога: 3 април 2016, неделя, от 18.30 до 20.30 ч.
Къде : София, ул. Милко Бичев 3, ет.1, звънец  "Фюжън"
Вход: 10 лв.
Водещ: Александрел

За информация и записване използвайте формата за контакти тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.
Езотеричен магазин

Магическа палитра

chakra2.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak29542').innerHTML += ''+addy_text29542+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©