На 17 май 2015, неделя, Мълчана вода организира медитация Тъмна луна в Телец*.
Периодът е Тъмна луна и неговата енергия е подходяща за фокусиране, завършване, свиване, приключване, спиране, трансформиране и защита. 

Подходящи теми за работа са: осъзнаване на личните нужди, отстояване на собствените граници, изграждане на себеуважение и себеприемане. Тъмна луна в Телец ще ни помогне да разбираме и уважаваме своята чувственост и телесност, да изразяваме признателност и благодарност за даровете, които получаваме, да изпитваме удовлетворение от материалната страна на живота, да се чувстваме цялостни, да постигнем търпение и постоянство по пътя към целите си, да управляваме своята упоритост и да се доверяваме на себе си и другите в този процес.

Тъмната луна подпомага процеса на завършване на неща, с които сме на финала или искаме да се разделим и приключим окончателно. В случая може да реши проблеми свързани с качества като доверие, решителност, постоянство, стабилност, устояване на трудности и самоувереност, както и в сфери като финансите, собствеността и материалните придобивки, интериора, декорацията, изкуствата, скулптурата, пеенето, готвенето и храненето.
 
Енергията при Тъмна луна в Телец ще ви помогне да се освободите от емоционална нестабилност. Да се доверите на себе си и собствената си сила. Да се отърсите от неудовлетворението и да не отдавате значение на чуждото мнение за собствената си стойност. Да се разделите с оскъдицата, както в материален така и в духовен план и просто да се радвате на живота.
 Тъмната луна в Телец е подходяща за справяне с дискомфорта от материалното менажиране и твърде реалистичните нужди на битието.

Спомага да пуснете стари, дълго наслоявани, болка и обида; да се разделите с фамилни модели, които не работят за вас; както и да оставите излишния инат и вредните привързаности. Помага да се освободите от страха от промяна; да придобиете цялостност и да следвате целите си неотклонно.
Можете също да преодолеете страха от близост и докосване, от чувството на вина когато се отдавате на любими занимания или просто глезите себе си.
Периодът е идеален за свързване с тялото и неговите естествени потребности. Подпомага да се разделите с колебанията и съмненията дали сте достатъчно значими и стойностни, дали се справяте с материалното, дали  умеете да уважавате и обичате себе си;  да не се чувствате гузни когато се отдавате на прости физически удоволствия и естетическа наслада от ароматите и вкусовете на живота.

Тъмната луна подпомага процеса на завършване, изясняване и приключване. 
В здравословен аспект Тъмната луна в Телец може да повлияе благотворно органите в областта на гърлото и врата, на щитовидната жлеза, сливиците, ларинксът и органите на гласа, а също и на челюстта, зъбите и ушите.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, приемане, приключване, сбогуване, отказване, мълчание.
Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога: 17 май 2015, неделя, от 17.00 до 18.30 ч.
Къде : София, ул. „Граф Игнатиев“ 12, ет.3, Сугестопедичен център Easy Way (входа е през клуба)
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

За информация и записване моля използвайте контактната форма тук. Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.
Използват се методите на релаксацията, визуализацията и концентрацията, както и работа с енергийните центрове-чакри. Техниките улавят енергията на рационалната мисъл и я свързват с тази на тялото, като по този начин се постига лек и естествен преход към по-дълбоки нива на ума и медитативно състояние.
 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

capturequeen.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak60010').innerHTML += ''+addy_text60010+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©