Мълчана вода организира медитация на 5 април 2015, неделя от 17 часа. Периодът е пълнолуние и неговата енергия е подходяща за реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, празнуване.
Луната е във Везни. Елемент Въздух

Подходящи теми за работа са: Изграждане на партньорства, взаимност,  споразумения и медиация, споделяне, усет за баланс, равенство, признаване на противоположни възгледи, преговори и обсъждане, сътрудничеството, изкуствата и хармоничното представяне, даване и получаване на подкрепа, проявяване на такт, дипломатичност, добър вкус, естетика.

Пълнолунието във Везни ще ви помогне да се поставите на мястото на другия. Да видите двете страни на един проблем, да разбирате гледната точка на опонента, да проявявате дипломатичност когато се налага.

Пълнолунието  подпомага процеса на развитие на вече започнати неща и ги води към реализация. В случая може да реши проблеми в областите: загуба на собствената идентичност, взаимната зависимост, безцелните дебати, желанието да се харесаш на всички, сравняването с другите хора, нерешителността.
В здравословен план е подходящо за лечение на надбъбречните жлези, тазобедрената област, бъбреците, захарния диабет.
 
Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.
Кога : 5 април, неделя, от 17.00 до 18.30 ч.
Къде : София, ул. „Граф Игнатиев“ 12, ет.3, Сугестопедичен център Easy Way (входа е през клуба)
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

 За информация и записване използвайте контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие по имейл или телефон поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.
 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

libra-mythology 1.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak40773').innerHTML += ''+addy_text40773+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©