На 30 март 2014, неделя, организираме вечерна медитация в студио Мълчана вода.
Луната е в Овен – Тъмна луна. Елемент Огън.
Тъмната луна /времето от последна четвърт до новолуние и особено 24 часа преди момента на новолунието/ е интензивен период на очистване, пускане, приключване, спиране и сбогуване. Но също така е подходящ за дейности, които са към края си и които искат специално внимание при завършването си, включително сила или защита.

Времето е подходящо за изчистващи процедури - физически и духовни. Сега можем да използваме лунната енергия, за да се освободим от излишни килограми, от вредни навици, от тягостни взаимоотношения, страхове или негативизъм. Можете да погледнете във вашата сенчеста страна и да поработите с вътрешните си демони.
Използвайте Тъмната луна в Овен, за да прекратите успешно зависимости, за да си направите защита - лична или на дома, или за лечение на тежки заболявания. Диетата в дните на Тъмна луна в огнен знак е изключително силно пречистваща и спомага за ефективно редуциране на теглото.
В здравословен план може да се повлияят главата, темето, очите и носът. Не ги претоварвайте, възможни са мигрени, главоболия, проблеми със синусите или конюнктивити. 

Тази медитация ще акцентира върху техники, спомагащи очистването на организма и намаляване на теглото. За да подсилим фокусирането на енергията ще използваме предмет от естествен материал, който ще заредим със съответното намерение. Можете да вземете любимо бижу, например пръстен, обици, колие, гривна или друго, направени от злато, сребро или друг благороден материал. Идеално е ако има инкрустиран естествен камък. А можете да си донесете само скъпоценен камък или друг естествен минерал. Важно е да харесвате бижуто или предмета и да се чувствате свързани с него. Уверете се също така, че не е носено преди това от друг човек. Ще отделим време за изчистване на предмета и зареждането му с енергия за съответната цел.

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за теоретична част и споделяне – общо 2 часа.
Кога : 30 март 2014, неделя, от 19.00 до 21.00 ч.
Къде : София, ул. Дунав 63, ет.4, последен, Студио *Мълчана вода*
Вход: 15 лева.
Водещ: Александрел
 
За информация и записване използвайте контактната форма тук. 
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника. 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

autumn_1.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak13402').innerHTML += ''+addy_text13402+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©