На 9 февруари 2014, неделя, организираме вечерна медитация в студио Мълчана вода.
Периодът е нарастваща луна и е подходящ за набиране на сила, допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, осветяване, разширяване, разгръщане, реализиране.  
Луната е в Близнаци. Елемент Въздух.

Тази медитация е посветена на регулирането на месечния цикъл на жената спрямо лунния. От древни времена е известно, че женският месечен цикъл се влияе от лунната енергия. Ако искаме да сме здрави и витални, мензисът е добре да протича в съответствие с естествената природна цикличност. За хармоничен цикъл се смята този, който започва на новолуние. Ако е твърде изместен спрямо тази лунна фаза, то той е нехармонизиран спрямо луната. Тази медитация има за цел да подпомогне и стабилизира неговото естествено природно протичане съгласно лунната фаза. 

Медитацията ще започне с кратка теоретична част,  в която ще обсъдим какво означава месечния цикъл да отговаря на лунния и защо това е важно за нас като жени.За да подсилим фокусирането на енергията ще използваме предмет от естествен материал, който ще заредим със съответното намерение. Можете да вземете любимо бижу, например пръстен, обици, колие, гривна или друго, направени от злато, сребро или друг благороден материал. Идеално е ако има инкрустиран естествен камък. А можете да си донесете само скъпоценен камък или друг естествен минерал. Важно е да харесвате бижуто или предмета и да се чувствате свързани с него. Уверете се също така, че не е носено преди това от друг човек. Ще отделим време за изчистване на предмета и зареждането му с енергия за съответната цел.

По време на медитацията ще се съсредоточим върху чакрите, които влияят на нашата женска сакрална същност, за да балансираме онази част от нас, която е свързана с женската ни цикличност.


Медитацията е в група, водена с глас. Продължителност на събитието около 2.5 часа, включително теоретичната част.
Кога : 9 февруари 2014, неделя, от 18.00 до 20.30 ч.
Къде : София, ул. Дунав 63, ет.4, последен, Студио *Мълчана вода*
Вход: 20 лева.
Водещ: Александрел
 

За информация и записване моля използвайте контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. 
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.
 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

b82a1.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak23708').innerHTML += ''+addy_text23708+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©