На 10 ноември 2013, неделя, организираме вечерна медитация в студио Мълчана вода.

Периодът е нарастваща луна и е подходящ за набиране на сила, допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, разширяване, разгръщане, реализиране.

 

Луната е във Водолей, първа четвърт

Подходящи теми за работа са: развиване на увереност, концентрация и сила на волята, оценяване качествата на другите, придобиване на обективност, емоционална самостоятелност, повишаване умението да се концентрираме върху важните неща без да се разпиляваме, както и да балансираме между нуждата от свобода и отговорностите; работа с групи, приятелски кръгове, обществени дела, прокарване на нестандартни идеи, изобретателност, идеалистични цели, установяване на контакти и дейности в сферата на духовното, служба в името на другите, алтруизъм, разкриване на дълбокия скрит механизъм на случването на нещата.

 

Нарастващата луна подпомага процеса на развитие на вече започнати неща и ги води към реализация. В случая може да реши проблеми в областите: страх от ангажиране и близост, консерватизъм и сдържано поведение; усещане за ограничение, загуба на чувството за свобода, дистанцираност от реалността, безсмислена упоритост, поемане на необмислени рискове, освобождаване от свръх развито его, нужда от одобрение, сбогуване с предразсъдъците.


В здравословен план е подходящо за лечение на прасците, възпалени вени, схващания, спазми, крампи, както и подобряване циркулацията на кръвта.

 

Медитацията е в група, водена с глас. Ефективно време около час, плюс време за споделяне.

Кога : 10 ноември 2013, неделя, от 19.00 до 20.30 ч.
Къде : София, ул. Дунав 63, ет.4, последен, Студио *Мълчана вода*
Вход: 10 лева.
Водещ: Александрел

 

За информация и записване Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или 0888535878
Предварителното записване е задължително. Моля потвърдете участие по имейл или телефон поне 1 ден предварително, като оставите и телефон за връзка.
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

 

 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

gemini-736870.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak52858').innerHTML += ''+addy_text52858+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©