Мълчана вода те кани на медитация "Освободи съзнанието си" на 3 септември 2017 г.

Периодът е нарастваща луна и е подходящ за набиране на сила, допълване, развитие, подобряване чрез добавяне, разширяване, разгръщане, реализиране. Луната е във Водолей, елемент Въздух.

Основните теми на Водолея, които можете да ползвате за фокус във вашата медитативна работа са:

Работата с групите, клубовете, корпорациите и организациите. Водолеят управлява приятелските връзки и тези с общността. Затова ако искате да подобрите обществените и приятелските си взаимоотношения, сега е моментът. Удачно е да филтрирате тези връзки с оглед демократичността, качеството им и удовлетворението, което ви носят. Можете да направите преглед на кои хора, групи и общества помагате и да преоцените ефективността и смисъла на вашата помощ.

Нестандартното и общоприетото. Ако това е ваша контрадикция в живота, то може да я интегрирате успешно при луна във Водолей. Имате нужда да мислите „извън кутията”, да следвате по-нестандартен подход в работата или обратно, да редуцирате твърде абстрактните, революционни и ексцентрични концепции – сега е моментът. Използвайте тази енергия във ваша полза, там където е необходимо.

„Ъпдейт” на бъдещето. Подходящо е да поработите за бъдещи планове и инициативи, които могат да касаят вас пряко и/или хората около вас. Време за гениални и новаторски идеи как светлото бъдеще да се случи. Тук можете да приложите филтъра на подобрение чрез добавяне. Това може да се отнася за всяка една важна област от вашия живот – от работа, проекти и изобретения, до взаимоотношения и контакти с приятели и по-широки кръгове от хора. Ако сте уморени от рутината и безсмисления разход на енергия за дадена работа, ако виждате недостатъци в организационната структура и култура на дадена общност, може да приложите технологии, иновации и рационализации, които да променят това.

Можете да се отървете от остарели модели на мислене, от назадничави подходи и методи и упадъчни традиции, които вече не ви вършат работа. Силата на периода е в освобождението. Освободете се от рутината, от ограниченията, от остарялото. И уважавайте реформите.

Сега можете да заложите на свободата. Свободата да бъдете каквито поискате, свободата да критикувате без последствия, свободата на словото, свободата да мислите извън рамките на допустимото, свободата да предизвиквате промяна.
Ако смятате че проявявате твърде много чувства и емоции, можете да ги пренасочите натам където виждате нов смисъл. За Водолея всички хора са равни. В този смисъл може по-добре се изявявате в група, отколкото индивидуално. Внимавайте това да не разочарова любимите ви хора.

Често загрижени за всички останали, забравяме за себе си. Време е да спрете да давате за другите, без да получавате за себе си.

Освободете съзнанието си и останалите ще ви последват.
 

Нарастващата луна подпомага процеса на развитие на вече започнати неща и ги води към реализация. В случая може да реши проблеми в областите: страх от ангажиране и близост, консерватизъм и сдържано поведение; усещане за ограничение, загуба на чувството за свобода, дистанцираност от реалността, безсмислена упоритост, поемане на необмислени рискове, освобождаване от свръх развито его, нужда от одобрение, сбогуване с предразсъдъците.


В здравословен план е подходящо за лечение на прасците, възпалени вени, схващания, спазми, крампи, както и подобряване циркулацията на кръвта.


Медитацията* е в група, водена с глас. Ефективно време около един астрономически час, плюс време за споделяне.

Кога: 3 септември 2017, неделя, от 17.00 до 19.00 ч.
Къде: София, пл. Възраждане 8
Вход: 10 лева.
Водещ: Алекс Ефисен

 

За информация и записване моля използавйте контактната форма тук.
Предварителното записване е задължително. За да запазите своето място, моля потвърдете участие не по-късно от 1 септември, като оставите и телефон за връзка.

*Медитацията ще се състои при група от минимум 5 участника.

 

 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

ot palnolunie_ramka.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak12746').innerHTML += ''+addy_text12746+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©