Медитация в малка група, водена с глас*

Искате да засилите интуицията си, свободно да изразявате индивидуалността и дори ексцентричността си, да отстоявате независимостта си и с лекота да навлизате в нови интелектуални територии; искате да заявявате идеалите си и да ги следвате без колебание, да повишите умението си да се концентрирате върху важните неща без да се разпилявате, както и да балансирате между нуждата от свобода и отговорностите; да постигате обмен в духовните си връзки, без да губите връзка с реалността. Искате да развиете чувството си за обективност, чувството за хумор и лекота в изразяването, да създавате приятелства, контакти и принадлежност към общества и групи.

Медитация при новолуние във Водолей е подходяща за това.
Кога: 23 януари 2012, понеделник, от 19 до 20.30 ч.
Луната е в знака Водолей, новолуние, целеполагане.Елемент Въздух. Активни са теменна, коренна чакра и трето око.


Енергията при новолуние във Водолей ще ви помогне да изразявате индивидуализма и новаторските идеи, личната си мотивация и свободолюбието си, както и дейности свързани с общности, духовни групи, глобални мрежи, високите технологии, интернет и комуникациите.
Помага също да преодолеете страха от ангажиране и близост, консерватизма и сдържаното поведение. Помага да сте отворени към чуждо мнение и алтернативи в подходите.

В здравословен план енергията на Водолей управлява на глезените и прасците, схващанията, спазмите, крампите, разширените вени и циркулацията на кръвта.

Мъдростта на елемента Въздух ще ви помогне да работите с вдъхновението, творческите идеи, категоризираното знание, философиите, самоизследване, умственото стимулиране и интелекта, интуицията, оригиналните решения, озарението и идеите свише.

Медитацията е с цел дълбоко навлизане в себе си, осъзнаване, очистване, лечение на чувствата и тялото, обновяване, приемане, започване.

Къде : София /мястото ще потвърдим по имейл при регистрация/
Вход: 9 лева
Водещ: Алекс Ефисенева
За записване Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или 0888 535878
*Медитацията ще се състои при група от минимум 4 участника.

 

Езотеричен магазин

Магическа палитра

dpp07d80917140b06-copy.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak40201').innerHTML += ''+addy_text40201+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©