На 2 юли 2017 Мълчана вода ви кани на медитация нарастваща луна във Везни. 
Периодът е подходящ за фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, реализиране. Луната е във Везни, елемент Въздух. Активни са сакрална, сърдечна и гърлена чакра.

 
Понякога ви се иска да можете да се поставите на мястото на другия. Да видите двете страни на един проблем, да разбирате гледната точка на опонента, да проявявате дипломатичност когато се налага. Стремите се да изслушвате, да сте емпатичен и да разбирате потребностите на човека срещу вас. Имате нужда да възстановите равновесието в отношенията с половинката си или да проведете удовлетворяващ и за двете страни диалог с професионалния си партньор, като запазите добрия тон и обноски и вземете разумно решение, абстрахирайки се от чувствата. Желаете да се отдадете на моногамна връзка или да постигнете повече споделяне, баланс и хармония в брака си.На 23 март 2016, сряда, Мълчана вода ви кани на медитация* пълнолуние във Везни. 
Периодът е подходящ за реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, празнуване. Луната е във Везни, елемент Въздух, пълно лунно затъмнение. Активни са сакрална, сърдечна и гърлена чакра.

 
Понякога ви се иска да можете да се поставите на мястото на другия. Да видите двете страни на един проблем, да разбирате гледната точка на опонента, да проявявате дипломатичност когато се налага. Стремите се да изслушвате, да сте емпатичен и да разбирате потребностите на човека срещу вас. Имате нужда да възстановите равновесието в отношенията с половинката си или да проведете удовлетворяващ и за двете страни диалог с професионалния си партньор, като запазите добрия тон и обноски и вземете разумно решение, абстрахирайки се от чувствата. Желаете да се отдадете на моногамна връзка или да постигнете повече споделяне, баланс и хармония в брака си.


На 25 юни 2017, неделя, Мълчана вода ви кани на медитация новолуние в Рак.


Подходящо е за работа върху емоционалния свят, семейните взаимоотношения и връзките, отношенията родител-дете, както и енергизирането на дома и личното пространство.

Периодът е един ден след новолуние и е идеален за ново начало, набиране на сила, развитие, подобряване чрез добавяне, осветяване, разширяване, разгръщане, реализиране.

Луната е в Рак. Елемент Вода.

Време за поемане на нова живителна енергия; зареждане на тялото и духа с нарастваща, обновена и насочена сила; отлично за взаимодействие с природни енергии. Мъдростта на елемента Вода ще ви помогне да се свържете с вътрешното си познание, сънищата, интроспекцията и интуицията.

Темите, които управлява Рак са:
Прочети още...


На 9 юни 2017, петък, Мълчана вода ви кани на медитация Пълнолуние в Стрелец.
Периодът е пълнолуние и неговата енергия е подходяща за реализиране, фокусиране, осветяване, разширяване, допълване, празнуване.  

Луната е в Стрелец. Елемент Огън.
Подходящи теми за работа са: изразяването и приемането на истината, отстояването и реализирането на собствените ни убеждения, вслушване в интуицията ни, вслушване в съвестта ни, свободата да бъдем спонтанни, да изпитваме радост от живота, да се отдаваме на приключения, да бъдем оптимистични и да очакваме най-доброто за себе си, да си позволим да сме щедри, да създаваме приятелства, да осъществяваме далечни пътувания, да работим със закона и съдебни процедури, да намираме отговори и верни решения, да разбираме собствената си житейска философия и да се водим от нея.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

16559_1187765012560_1181364951_30553464_5630911_n.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak46011').innerHTML += ''+addy_text46011+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©