Пълнолунието настъпва на 16 януари 2014 г. в 06:52 ч. Луната е в Рак. Елемент вода.

 

Периодът е изключително силен по отношение на изблика на чувства и емоции, желанието за близост и споделеност, копнежа за сигурност в любовта, както и нуждата да бъдем „у дома". Дори и да го прикриваме, днес сме по-сантиментални, по-меланхолични, по-мекушави, по-чувствителни и раними. Ще изпитваме силно желание да се грижим и да се грижат за нас.

Нуждаем се от подкрепата на най-близките ни хора във всяко отношение, но най-вече в емоционално. Всяко колебание и всеки нюанс може да се подсили и да се тълкува погрешно поради напрежението и уязвимостта в чувственото изразяване. Не е подходящо за взимане на решения, които касаят семейството, имотите, дома или партньора. Всяка несигурност в това отношение може да ни извади от строя. По-добре е да се отдадем на спокойствието и уюта на домашната среда, да се поглезим с любими или традиционни занимания, домашно приготвена храна и простото удоволствие от съществуването.

Подходящо е за работа върху чувството ни за сигурност, безопасност и защита, включително финансовата и материалната сигурност. Също и за осмисляне и приемане на вътрешната ни ранимост и сензитивност, страха от отхвърляне, прекомерната привързаност към хора и предмети, както и болезнената флуктуация в крайни емоционални реакции.

Подходящи са медитации с лице на запад и визуализации свързани с елемента вода. Разходките сред природата и особено около естествени водоизточници биха внесли спокойствие и хармония в чувствената перцепция днес. Слушането и наблюдаването на водната стихия е изключително лечебно и уравновесяващо. Работата с вътрешните ни емоционални светове ще изисква усамотение, вглъбяване и намаляване на темпото. Сега разполагаме с достъп до най-мощните си духовни инструменти - интуицията, сънищата, интроспекцията, гъвкавостта, дълбокото себеизучаване, вътрешното проникновение и мъдрост, силата на женската енергия във всеки от нас.

Качеството на деня
на пълнолуние в Рак е хладно и влажно, цветовете са светло зелен, синьозелен, резеда и жълто. Чувствителни са белите дробове, черния дроб, стомаха и жлъчката. Може да се обострят стари заболявания като бронхит, астма, гастрит или язва.  Избягвайте да натоварвате гърдите. Сънят е лечебен. Препоръчителни са процедури за прочистване на черния дроб и жлъчката чрез лечебно гладуване (след консултация със специалист) или консумация на пресни плодове и плодови сокове. Идеално време за нежно лечение с неинвазивни методи.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

21055_454746030474_196789950474_11199435_6781707_n.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak67885').innerHTML += ''+addy_text67885+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©