Новолунието настъпва на 30 октомври 2016 в 19:38 ч. Луната е в Скорпион, елемент Вода. 
 
Днешното новолуние ще въздейства мощно върху вътрешното осъзнаване на нашата лична сила, дълбоките страсти и чувства, контрола и очакванията ни. Енергията на новолуние в Скорпион ще изисква да използваме личната си сила разумно и отговорно, да преценим кога има нужда да контролираме и кога да се пуснем по течението. Можем да се доверим на внимателната саморефлексия в множеството огледала, които ще ни поднесе периода - емоционални, чувствени, ментални или физически. Може да се изисква да отговорим на някакво предизвикателство в нашия живот. Доверете се на интуицията си и действайте в хармония с вътрешния си съветник. Вслушайте се в това, което идва от собствените ви дълбини, дори да е малко стряскащо или некомфортно. Осъзнайте страховете, тъмните си страни и най-скритите си страсти.

Новолунието в Скорпион ще ви помогне да признавате и уважавате чувствителността, чувствеността и сексуалността си, и да работите с емоционалните си граници. Имайте смелостта да обичате самите себе си и да действате според чувствата си. Излезте от зоната си на комфорт и си позволете нестандартен подход към себе си. Ще търсите зародиша на случващото се около вас и много вероятно е да го намерите. Днес може да ви се разкрият неподозирани истини - както за близките ви, така и за вас самите. Погрижете се да неутрализирате внимателно вътрешното си напрежение.
 
Денят е изключително подходящ за дейности свързани със (само)анализ, интроспекция, рефлексия и целеполагане в личен аспект. Новолунието в Скорпион ще ви помогне да извършите желана трансформация в себе си, да се отървете от излишен душевен "багаж", да придобиете самодисциплина, както и да управлявате собствените си кризисни моменти. 

Дните на Скорпион се характеризират като влажно-студени и понякога трудно се понасят.
Чувствителни са органите на половата система и пикочният мехур и канал. Възможни са менструални смущения.
Цветът е червен - позитивна страна: сила, негативна: ярост, инстинктивност.
 
Подходящо време за гадаене, магически ритуали, медитация изпълнена с лице на запад, осъзнаване и лечение на чувствата и тялото, лична физическа, психическа и емоционална защита. Можете да правите визуализации свързани с елемента вода, чието нежно въздействие ще ви помогне да се справите с разместването на вътрешните ви пластове.
Ако имате нагласа да медитирате, заповядайте на медитация Новолуние в Скорпион; повече можете да прочетете тук.

Използвайте енергията на водата, за да подсилите ефекта на вашите магически занимания. Цветове - виолетов, морскосин, червен, индиго, черно. Минерали, които имат подобно действие: аквамарин, аметист, разноцветни кристали, син флуорит, речни камъни, океански скали. Може да използвате сребро и живак, за да засилите интуицията си.

Езотеричен магазин

Магическа палитра

c52.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak69115').innerHTML += ''+addy_text69115+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©