Новолунието настъпва на 13.07.2018 в 5:47 ч. Луната е в Рак. Елемент Вода. 


Новолунието в Рак предразполага към чувствени и емоционални колебания с голяма амплитуда. Съпричастност, вълнения, настроения и въображение ще се преплитат неудържимо и могат да ви извадят от баланс. Тези чувства са дълбоко скрити, невидими или потиснати, от миналото, пречупени през настоящия момент... Импулсът да се проявят може да е болезнен, да ви обезпокои или да ви хвърли в паника. Все пак ще усетите, че има една здравословна граница, която ще каптира настроенията и ще ви позволи да ги отработите без да се чувствате оголени - обкръжението на семейството и дома, и на най-близките ви хора.


Ако семейното огнище е ваша все още несбъдната мечта - може да ви споходи непреодолимо желание да направите крачка в тази посока, но не бързайте, ако партньорът ви не е на същото мнение. Днес не е ден на разумните решения, а на тези, които идват спонтанно. Доверявате ли се на сърцето си?
Ще имате желание за прибиране „у дома", дори и да не сте типичния домошар. Ще ви се прииска да се отдадете на кулинарни изкушения, особено сладкиши, но не прекалявайте с яденето - то не може да запълни емоционалните празнини. Спомени от детството могат да ви разчувстват и да ви върнат години назад в преживявания, когато сте се чувствали обичани и закриляни. Може да почувствате нужда да простите на родителите си, на децата си и на себе си, най-вече, в отношенията с тях.

 

Копнежът за интимност е нож с две остриета - внимавайте да не сте твърде под влияние на въображението и емоциите си тези дни. Интимността не може да замести сигурността и нуждата от стабилност в отношенията.
Романтичните натури ще имат възможност да поднесат най-изисканите чувствени дарове на своите любими хора.
Време за истинска грижа за дома и интериора - ще обърнете внимание на дребните детайли в него, които внасят уют, топлина и комфорт и ви свързват силно с традициите на фамилията.
Ден на връзката родител-дете и на връзката с предците и рода.

 


Качеството на деня
на новолуние в Рак е хладно и влажно, цветовете са светло зелен, синьозелен, резеда. Засилено е чувството на безпокойство. Чувствителни са белите дробове, черния дроб, стомаха и жлъчката. Избягвайте да натоварвате гърдите. Спете повече. Проявявайте умерена активност или предприемете разходки пеша или кратки пътувания. Подходящи са процедури за прочистване на черния дроб и жлъчката чрез лечебно гладуване (след консултация със специалист) или консумация на пресни плодове и плодови сокове. След новолунието усвояването на веществата се засилва. Можете да си направите плодов коктейл от изцедени червено цвекло, лимон и ябълки, като допълните менюто с чай от корен от глухарче и коприва. Тези билки са идеални за прочистване на черния дроб и жлъчката.

 


Мъдростта на елемента Вода
се изразява чрез: вътрешното проникновение, сънуването, емоциите, чувствата, интроспекцията, шаманските пътешествия, превес на женските енергии, интуицията, гъвкавостта, изцелението, нежното лечение с неинвазивни методи.

Подходящи са медитации за лечение и такива за подобряване на лични взаимоотношения и взаимоотношения с родители и предци. Активни са чакрата на слънчевия сплит, сърцето и полова чакра. Можете да използвате скъпоценни камъни като: зелен и жълт авантюрин, зелен турмалин, жадеид, изумруд, аквамарин, син флуорит, кехлибар. Застанете с лице на Запад и по възможност близо до естествен воден източник - езеро, река, поток, море и предприемете пътешествие навътре към лоното на чувствата, които бушуват у вас. Изцелителната енергия на Водата ще ви помогне да отмиете стари наслоявания и да достигнете до същината на преживяното.

 


Внимание:
периодът 24 часа преди новолуние е Тъмна луна и не е подходящ за взимане на решения и нови начинания. Използвайте Тъмната луна в Рак, за да се освободите от заблуди, зависимости и травми, свързани с фамилията или традициите на рода.

 


Изцелителни фрази за периода
: Аз съм в равновесие. Аз съм защитен. Аз съм в лечебното пространство. Аз съм завършен. Аз съм себе си.
Езотеричен магазин

Магическа палитра

1055113.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak52525').innerHTML += ''+addy_text52525+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©