Пълнолунието настъпва на 23 март 2016 в 14:00 ч.
Луната е в знака Везни. Елемент Въздух. 

Това пълнолуние е известно още със следните имена, асоциирани с пролетта и събуждащата се за живот природа - розова луна, яйчена луна, луна на израстващата трева, рибна луна, луна на семето, пробуждаща се луна.

Поради лунното затъмнение емоциите ще са по-изострени, периодът ще влияе мощно на психиката ни и слага знак за внимание на всички дейности, които предприемаме днес и в следващите дни. Знакът Везни все пак ще уравновесява нещата и ще внася обичайното за него благоприятно влияние в сферата на обществените и лични отношения.

 

Денят е подходящ за реализация на вече започнати проекти, които изискват партньорство или работа с групи. Взаимоотношенията са миролюбиви, хармонични и балансирани. Преговорите са изключително успешни. Модерирането и фасилитирането ще са на високо ниво. Може да се засили чувството ви за справедливост и законност. Ако се налага да водите дела - ще се разрешат изненадващо благоприятно. Днес може по-лесно да разбирате  и уважавате нуждите и желанията на тези, които се обръщат за помощ към вас. Ако се колебаете дали да членувате в някоя организация - сега можете да вземете правилното решение.

 

Красотата е на пиедестал във всяко едно отношение. Склонни сте да помислите за външния си вид, облеклото, прическата, маниерите. Ще потърсите хармония, цвят и стил в изразяването си. Ако сте започнали дейности свързани с изкуство, музика или меценатство - сега е време да оберете плодовете им. Подходящо е за декорация на дома и интериора, за покупка на аксесоари и козметични принадлежности.

Енергията е лека, флуидна и неутрално уравновесяваща. По своето качество денят е светло-въздушен. Носи оптимизъм, радост, бърз интелект. Цветовете са бял, оранжево-жълт, златен, резеда.

Идеите днес са посланици на вашата съкровена същност.


Денят е подходящ за творчески експанзии, писане и рисуване, също за общуване и пътуване, придобиване на познания, откриване на подходящите учители, разкриване на истината, търсене и намиране на информация, предсказания и кармични прозрения. Това е време за сърфиране в света на идеите и концепциите. Но също на твърде много безпочвени приказки и клюки, лекомислие, непостоянство и незачитане на отговорностите.

 

Чувствителни са тазът, бъбреците и пикочният мехур. Има опасност от възпаления в тази област, от цистит и проблеми с бъбреците. Избягвайте натоварване на тазобедрените стави и интервенции, ако не са по спешност.

 

Мъдростта на елемента Въздух се проявява чрез вдъхновение, озарение, умствена и психическа работа, умствено стимулиране, философски ред, самоизследване и саморазкриване.


Подходящи са медитации с лице на изток за работа с чувството за хармония, баланс и колебливост, както и разбиране и зачитане на собствените нужди, приемане и изразяване на собствената красота и естественост, умението за разговор и изслушване, уважаване на чуждото мнение и други гледни точки, развиване на отношението "аз-ти" във всички аспекти. Удачно е за подобряване на партньорски и бизнес-взаимоотношения, правни дела, членство в организации и групи, писане и обучение, разкрасяване, козметика, творчество и поглед в бъдещето. 
Активни са сакрална, сърдечна и гърлена чакра. Можете да подсилите процеса като използвате благовония от лавандула, бензое, бергамот, градски чай, риган, ароматна смола и символи на Въздуха, като вятър, бриз, облаци, дъх, дим, вибрации.

Свържете се с енергията на вятъра /или бурята/ и й позволете да разсее облаците в ума ви, да ви даде яснота, познание, просветление, от което имате нужда, да ви пречисти и да отвори нови пътища във вашето същество, като ви освежи и зареди същевременно.


Езотеричен магазин

Магическа палитра

za saita zatvorena.jpg

Мълчана вода © Абонамент за бюлетин

Абонирай се!
Бюлетин Искате ли да получавате HTML имейли?

Последни коментари

Как да ни намерите


Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите." width="32" height="32" />'; document.getElementById('cloak47257').innerHTML += ''+addy_text47257+'<\/a>'; //--> rss 32-2facebook 32-2youtube icon 32Вдъхновения разказани от Alexandrelmvoda 32 32google-plus-icontwitter 32youtube icon 32

Copyright © 2009-2013. Всички права запазени. All Rights Reserved. ©